in

„Anica nu a murit înecată. A fost ucisă”. Cazul mamei a 4 copii găsită moartă la Treviso se complică

Anica Panfile nu a murit înecată: autopsia a stabilit că femeia a avut multiple traumatisme craniene provocate cu un corp contondent. Așadar cazul mamei a patru copii, găsită fără viață în râul Piave, se transformă în anchetă pentru omor.
>>> Românca de 31 de ani, mamă a patru copii, găsită moartă în Piave: s-a dispus autopsia, are răni suspecte

Anica Panfile nu a murit înecată


Anica Panfile nu s-a înecat. Iar ipoteza sinuciderii pare să fi dispărut definitiv. Rezultatele autopsiei asupra cadavrului româncei în vârstă de 31 de ani, găsită moartă în râul Piave din Spresiano (Treviso) duminică dimineața, 21 mai, au deschis un nou scenariu.

Medicul legist Antonello Cirnelli a stabilit de fapt că femeia a avut multiple traumatisme craniene cauzate de un obiect contondent. Și acum, procurorul din Treviso anchetează pentru crimă. Dosarul se află în mâinile procurorului adjunct Valeria Peruzzo, magistratul care de la început nu a crezut în ipoteza sinuciderii. Și dacă este într-adevăr o crimă, anchetatorii sunt deja în căutarea criminalului, scrie Il Gazzettino.

Investigațiile sunt încredințate carabinierilor din Treviso care la aceste ore (cum s-a întâmplat deja în ultimele zile) interoghează persoanele cele mai apropiate femeii de 31 de ani, inclusiv actualul ei partener. Acesta, joia trecută, nevăzând-o pe Anica revenind de la serviciu, denunțase dispariția, declanșând căutări. După toate probabilitățile, pescarul care a găsit cadavrul tânărului de 31 de ani va fi și el audiat: și el a susținut că victima nu avea semne de înec, temându-se că acele răni la cap nu ar fi doar semne de târăre a curentului sau vânătăi de la cădere.
>>> Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Investigații

Anchetele se deplasează pe mai multe fronturi. Există multe întrebări fără răspuns până în prezent. Începând cu motivul. Trecand apoi prin reconstituirea ultimelor ore din viata tinerei de 31 de ani si ora exacta a mortii acesteia: de fapt, nu este clar daca s-a petrecut in aceeasi zi a disparitiei sau in noaptea dinaintea descoperirii. Un interval de timp asupra căruia anchetatorii vor trebui să lămurească.

Există însă câteva puncte fixe. Joi dimineață, Anica lucrase la Ract, azilul de bătrâni din Santa Bona. Colegii confirmă acest lucru. Apoi, așa cum obișnuia să facă ca a doua ocupație, a mers la Arcade să facă curățenie într-o casă privată. S-a dus acolo cu autobuzul, pentru că nu avea mașină sau permis de conducere. Este de fapt ultima dată când femeia a fost văzută în viață. Apoi încep întrebările.

Neavând o mașină, nu este clar cum ar fi putut Anica să ajungă la Spresiano, în condițiile în care nu este legat direct de Arcade cu mijloacele de transport în comun. Și nici nu este clar cum, în ipoteza inițială, ar fi putut sări în Piave de pe viaductul A27, lângă drumul Gretine unde a fost găsit ulterior. Galben încă îi lipsesc alte detalii. Dacă este adevărat că în trecut tânăra de 31 de ani plecase deja de acasă, este la fel de adevărat că nu lăsase niciun bilet care să justifice decizia de a se sinucide. Ipoteza pe care membrii familiei nu o crezuseră niciodată: era prea legată de cei patru copii ai săi pentru a-i putea abandona.
>>> Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

Ucigașul este în libertate

În acest context, după rezultatele autopsiei, se inserează cel mai important element de soluționare a cazului: cine i-a provocat acele traumatisme la capul Anicăi? Ucigașul în libertate nu are încă un nume. Anchetatorii îl vânează. Pentru a face acest lucru, ei analizează și camerele de luat vederi prezente în jurul locului unde a fost găsit cadavrul, inclusiv cele de pe autostradă și străzile din apropiere: este posibil să fi surprins ceva ciudat în ultimele zile.

Poate chiar în momentul în care presupusul ucigaș a aruncat cadavrul. Cu condiția ca crima să nu fi avut loc chiar pe malul râului Piavei, favorizat de întuneric și de absența martorilor. Telefonul mobil al victimei este, de asemenea, căutat: ar putea să dea răspunsuri la ultimele sale mișcări, schițând călătoria pe care a făcut-o înainte de a ajunge la Spresiano sau să stabilească dacă a întâlnit pe cineva în altă parte din provincie.
>>> Îngrijitoare de 38 de ani ucisă prin înjunghiere în casa unde locuia în Italia, o altă rudă găsită rănită în fața casei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
români prinși la furat în zonele inundate din Italia

Români prinși la furat în zonele inundate din Italia: „Șacalii inundației”

Alertă pentru românii din Italia

Alertă pentru românii din Italia. Grevă generală, inclusiv în transportul public și aerian