in

Vaccinul Astrazeneca, interzis forțelor de ordine din Italia: „Prea multe efecte secundare”


Cu o comunicare internă confidențială, vaccinarea pentru militari, agenți de poliție, garda de Finanțe și Carabinieri a fost suspendată de la 15 aprilie.

Decizia era așteptată, deoarece programul de vaccinare pentru agenții Poliției de Stat în serviciile operaționale de pe teritoriu a fost încetinit înainte de Paște. Acest lucru se datorează faptului că, imediat după vaccin, un număr mare de polițiști s-au plâns de efectele secundare care i-au obligat să rămână acasă, scrie affaritaliani.it.

De aceea, de teama de a nu rămâne fără patrule, chemările pentru vaccinuri au fost reduse informal.

Acum, o comunicare internă care adoptat o indicație de la Ministerul de Interne, anunță că de „astăzi, 15 aprilie” suspendarea administrării dozelor de vaccin Vaxezevria (Astrazeneca) este confirmată până la o notificare nouă și se specifică, de asemenea, că dozele neutilizate dozele trebuie păstrate în conformitate cu reglementările „.

Bătrână de 83 de ani, moare la 3 ore după vaccinul Pfizer la Rimini: se vindecase de Covid de câteva săptămâni

Prin urmare, Carabinieri, agenți ai Poliției de Stat, dar și ai Gărzii de Finanțe și soldați ai Armatei, Forțelor Aeriene, Marinei și probabil agenți în serviciu special în serviciile secrete, nu vor mai fi vaccinați.

Astrazeneca, profesoară de muzică de 59 de ani din Messina moare, tromboză după vaccin

Că efectele Astrazeneca i-au obligat pe mulți să stea la pat în zilele următoare inoculării, a fost descoperit și la mijlocul lunii februarie, când o treime dintre agenții Poliției Municipale din Roma supuși vaccinării, s-au plâns de creșterea temperaturii, oboseală și umflături și au fost obligați să stea acasă în zilele următoare inoculării serului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Droguri și arme la Pavia, bandă condusă de un român și un italian, descoperite patru plantații de marijuana

imagini spitale romania

Vlad Voiculescu acuză: Există diferențe fundamentale între numărul real de DECESE și cel raportat