in

Astrazeneca, profesoară de muzică de 59 de ani din Messina moare, tromboză după vaccin

Profesoara Augusta Turiaco, în vârstă de 54 de ani, a murit, după mai multe zile de comă, la Departamentul de Reanimare al Policlinicii din Messina.

La 11 martie i s-a administrat vaccinul AstraZeneca și imediat au început durerile de cap severe, a fost supusă testelor care au arătat prezența trombozei și a trombocitopeniei severe. A fost internată la Policlinică cu hemoragie cerebrală și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, scrie „Giornale di Sicilia”.

Augusta Turiaco, care a predat muzică la școala Gallo, și-a exprimat dorința de a-și dona organele, iar corneele vor fi donate. Procurorul de la Messina a deschis o anchetă în această privință și membrii familiei femeii și medicul de familie au fost deja audiați.

Avocatul Daniela Agnello, care asistă familia, a prezentat o plângere la parchet care a fost trimisă și altor autorități, inclusiv ambasadei Germaniei. Augusta Turiaco era și cetățean german.

Într-un mesaj, familia o amintește ca pe o persoană excepțională, mulțumește medicilor din Policlinică și invită cetățenii să se vaccineze împotriva Covid.

„Augusta Turiaco – scrie familia – a fost o persoană extraordinară în normalitatea ei care și-a petrecut viața mai întâi în sălile de concert și apoi la școală ca profesor.

Cetățeană și femeie cinstită, în ultimele săptămâni se supusese cu entuziasm la campania de vaccinare, doar pentru a fi implicată într-un coșmar care, din păcate, a avut un deznodământ nefericit.

Ea lasă în urma ei cei doi copii, doi părinți și doi frați care vor purta cu ei amintirea unei femei puternice și prezente, capabile să înfrunte curajos dificultățile vieții „.

Familia mulțumește sincer „efortul lăudabil al medicilor de la Policlinico di Messina care au urmărit neîncetat cazul, făcând tot posibilul. Familia, în ciuda umbrelor apărute, invită cetățenii să nu evite vaccinarea”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoferii italieni cer eliminarea limitei de vârstă pentru profesioniști. ”Vârsta înseamnă mai multă experiență și precauție”

Sicilia, român condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a bătut și terorizat fosta iubită