in

Astrazeneca, profesoară moare la Palermo la 10 zile după vaccin. Spitalul: „Tromboză profundă”

Dacă există o legătură între vaccinare și moartea lui Cinzia Pennino, o profesoară de 46 de ani care a murit la Palermo la 10 zile după ce a primit doza de Astrazeneca, este încă de verificat.

Policlinica, unde a fost internată, a raportat ce s-a întâmplat Agenției italiene pentru medicamente AIFA și autorității judiciare. Acum va fi necesar să se stabilească care a fost cauza decesului și dacă vaccinul l-ar fi putut provoca.

Profesoara de la școala Don Bosco, cunoscută și în oraș pentru angajamentul ei social, în special în Ballarò, a fost vaccinată cu AstraZeneca în urmă cu unsprezece zile. După ce s-a simțit rău, a fost dusă la spitalul Buccheri La Ferla și de acolo, după ce starea ei s-a agravat, a fost transferată la Policlinico.

Teroare în Italia, un polițist și un militar morți după vaccinul AstraZeneca, procurorii au deschis dosare pentru OMOR. AIFA a suspendat inocularea cu dozele din acest lot

Conducerea spitalului, așa cum scrie il Giornale di Sicilia , reconstruiește modul în care a evoluat situația: „Pacienta a ajuns la policlinică în 24 martie, de la spitalul Buccheri La Ferla – se spune într-un comunicat – în condiții foarte critice, cu tromboză profundă extinsă și un istoric cu o administrare de vaccin. Transferată la terapie intensivă cu disfuncția multiorganică, în ciuda tratamentelor avansate și a îngrijirilor oferite de profesioniștii din domeniul sănătății, pacienta a murit “.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția, și-a omorât din neatenție colegul, a trecut cu camionul peste el: ”Nu mi-am dat seama că era în fața vehiculului”

Român de 29 de ani DISPĂRUT la Roma. Apelul disperat al mamei: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul”