in

Român de 29 de ani DISPĂRUT la Roma. Apelul disperat al mamei: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul”

„Întoarce-te acasă, ne este atât de dor de tine. Nu există nimic care să nu poată fi rezolvat, vom fi întotdeauna lângă tine ”. Este un apel disperat și emoționant al mamei, Iuliana Zaharescu, lansat de publicația Roma Today.

Din 19 martie își caută fiul, Iulian Costin Zaharescu, în vârstă de 29 de ani, văzut ultima dată în cartierul San Basilio, la periferia estică a Romei.

Iulian locuiește cu părinții săi în Zagarolo, lângă Roma. La 19 martie, tatăl său l-a însoțit la stația de metrou Monte Compatri – Pantano C, de acolo urma să meargă spre Roma.

„A ajuns la Rebibbia unde a întâlnit o persoană pentru o întâlnire de afaceri – a explicat mama dispărutului – aceeași persoană care l-a însoțit apoi la San Basilio”.

Fostul său partener și copilul născut în urmă cu cinci ani din relația lor locuiesc în San Basilio, cartierul din apropierea Via Tiburtina. Din acel moment Iulian s-a pierdut. „Telefonul a încetat să mai sune două zile mai târziu și a fost oprit de atunci – a adăugat Iuliana – Am așteptat câteva zile înainte de a raporta pentru că sperăm că se va întoarce”.

Persoana dispărută a fost semnalată la cazarma carabinierilor Zagarolo la 26 martie.

În momentul dispariției sale, Iulian purta o jachetă de piele neagră, o pereche de blugi negri și adidași negri. Are documentele la el și nu lipsește nimic de acasă. Are mai multe tatuaje pe corp între spate și piept, dar cel mai vizibil este un rozariu care începe pe braț și se termină cu o cruce pe mâna dreaptă. Are un nume tatuat pe brațul stâng, o cruce pe spate. Are părul ras și ochii căprui.

Iulian, care își pierduse recent slujba și închisese o poveste de dragoste, a folosit mijloacele de transport în comun pentru a se deplasa în Roma: „Cunoaște bine orașul, ia metroul și autobuzele pentru a se deplasa dintr-o parte în alta – a adăugat mama sa – Acest lucru de aceea vom merge și să postăm afișe la stațiile de metrou, să ne ajute să-l găsim ”. Oricine are informații utile despre găsirea lui Iulian poate contacta 112.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Astrazeneca, profesoară moare la Palermo la 10 zile după vaccin. Spitalul: „Tromboză profundă”

Noua ocupație a mii de italieni în căutarea unor câștiguri ușoare: recenzii pozitive, dar false, pe Amazon