in

Droguri și arme la Pavia, bandă condusă de un român și un italian, descoperite patru plantații de marijuana

La conducerea organizației anihilate de Garda de Finanțe din Pavia se aflau un italian de 46 de ani din Campania și un român de 21 de ani. Ancheta a început după un control de rutină.

„I fiori di Zinasco” este denumirea operațiunii antidrog a Gărzii de Finanțe din Pavia, care în trei luni a condus la 9 arestări (toate validate).

Ieri, 15 aprilie dimineață, cu perchezițiile domiciliare ale celorlalți 6 suspecți aflați în stare de libertate (15 persoane implicate în total) s-a încheiat ancheta condusă de procurorul adjunct Andrea Zanoncelli și coordonată de procurorul Mario Venditti, scrie Il Giorno.

Arezzo, doi români prinși cu droguri de 80.000 de euro în mașină: arestați

Au fost descoperite un total de 4 plantații de marijuana (în Zinasco, Borgo San Siro, Pieve Albignola și Cava Manara) cu confiscarea a: peste 100 de plante de marijuana, 113 semințe de canabis, peste 2 kilograme de marijuana deja uscată, 25 de grame de hașiș, 20 grame de cocaină, 6 sticle de metadonă, peste 12 mii de euro în numerar și un girofar intermitent precum cele folosite de poliție. Au fost confiscate și arme: 2 pistoale, cu muniția lor, și 4 cuțite cu lamă.

 Investigațiile au fost declanșate după un primă sechestru de marijuana efectuat în timpul unui control de rutină, în ianuarie. Au fost apoi începute serviciile de urmărire și control, prin care au fost identificați membrii organizației criminale. La vârf, potrivit anchetatorilor: Carmine Somma, 46 de ani din Torre del Greco (Napoli), rezident în Garlasco; și Sasa Sevastre, tânăr de 21 de ani, de origine română, care locuiește în Zinasco, potrivit Il Giorno.

Au fost arestați (amândoi în închisoare) pentru că au fost găsiți în posesia unei sere „interioare” pentru cultivarea marijuanei, în Borgo San Siro. În plus, românul, împreună cu un alt complice, a produs crack, prin prelucrarea chimică a cocainei și a manitei.

Celelalte 3 plantații de marijuana, toate în sere din case, au fost gestionate de: Giuseppe Michele Febo alias Broli (în arest la domiciliu), în vârstă de 37 de ani din Zinasco; Moreno Angel Riccardo Barrionuevo alias Bario (în arest la domiciliu), 27 de ani din Ecuador, care locuiește în Pieve Albignola; Marco Catania (obligație de reședință), 40 de ani din Cava Manara. Tot în arest la domiciliu, Hashem Mohamed Shahata Ahmed alias Momo, marocan în vârstă de 32 de ani, acuzat că a vândut droguri în centrul istoric al orașului Pavia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
femeie turda

O femeie testată pozitiv la două luni după rapel a MURIT la spitalul din Turda. Medic: «Nu cred că de COVID a murit»

Vaccinul Astrazeneca, interzis forțelor de ordine din Italia: „Prea multe efecte secundare”