in

Badantă româncă acuzată de furt, ACHITATĂ DE TRIBUNAL după opt ani de procese cu bătrâna care o denunțase

O badantă româncă, în vârstă de 48 de ani, din Italia a fost acuzată de faptul că ar fi furat bijuterii de aur și bani în valoare de 20.000 de euro de la bătrâna pe care o îngrijea. Tribunalul din Benevento a declarat-o nevinovată pe româncă, după opt ani de procese.

Potrivit presei italiene, totul a avut loc în localitatea Pago Veiano, provincia Benevento, în data de 24 aprilie 2011. La acea vreme, Mariana Gabriela Gilbena lucra ca badantă pentru o bătrână care a denunțat-o la carabinieri pentru că i-ar fi sustras bunuri și bani de 20.000 de euro.

Până acum, românca a fost într-o luptă continuă pentru a-și dovedi nevinovăția. Avocata Viviana Olivieri a fost cea care a apărat-o pe Mariana în tribunal și i-a obținut achitarea. Judecătoarea Daniela Fallarino de la Tribunalul din Benevento a declarat-o nevinovată pe româncă, după opt ani de procese.

Rămâne întrebarea: cine îi plătește româncei timpul pierdut prin tribunale și stresul de care a avut parte în toți acești ani?

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dacian Cioloș, reacție la jignirile lui Bădălău la adresa Diasporei: ”PSD nu a învățat nimic din ce s-a întâmplat în ultimii ani.”

Frosinone, câștiga 380.000 de euro și trei case, româncă acuzată că ar fi falsificat testamentul bătrânului de care a avut grijă