in

Dacian Cioloș, reacție la jignirile lui Bădălău la adresa Diasporei: ”PSD nu a învățat nimic din ce s-a întâmplat în ultimii ani.”

Președintele PLUS Dacian Cioloș, a reacționat, vineri seară, la Digi24, cu privire la declarația controversată făcută de Niculae Bădălău privind Diaspora, și a punctat că PSD nu a învățat nimic din votul românilor din străinătate de la alegerile prezidențiale, dar și europarlamentare.

„Ăsta e modul de gândire al PSD-ului, din păcate. Dar trebuie să recunosc, domnul Bădălău are dreptate pe o parte în afirmația pe care a făcut-o: diaspora nu merită o reprezentare a PSD.

Asta da, sunt de acord, dar Diaspora merită o reprezentare în Parlamentul României, cu parlamentari adevărați care să reprezinte problemele specifice ale românilor care pleacă șase, șapte ani în străinătate să muncească.

Mulți dintre ei au plecat din păcate tocmai din cauza acestui gen de comportament. Asta arată că PSD nu a învățat nimic în ultimii ani. Își merită soarta!”, a spus Dacian Cioloș, la Digi 24.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a spus, într-o conferință de presă, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până la 3-5 milioane fiind ”fetele alea de le duc ăştia”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marcel Ciolacu: Resping afirmaţiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora

Badantă româncă acuzată de furt, ACHITATĂ DE TRIBUNAL după opt ani de procese cu bătrâna care o denunțase