in

Marcel Ciolacu: Resping afirmaţiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că respinge afirmaţiile făcute de Niculae Bădălău referitoare la românii din diaspora, spunând că acest „derapaj” nu trebuie „să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său”.

El mai spune că Bădălău „a conştientizat exprimarea nefericită” şi o regretă”, potrivit news.ro. „Atrag atenţia tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate!”, susţine Ciolacu.

„Resping afirmaţiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său.

De altfel, am discutat cu domnul Bădălău şi m-a asigurat că a conştientizat exprimarea nefericită şi că o regretă„, afirmă Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că „PSD îi respectă pe toţi românii indiferent de locul în care trăiesc”.

„Atrag atenţia tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate!„, susţine Ciolacu.

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a spus, într-o conferință de presă, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până la 3-5 milioane fiind ”fetele alea de le duc ăştia”.

”Acuma e discuţia pe câte locuri dăm în diaspora. Am avut discuţia şi la Parlament: dacă vreţi să puneţi pe listele partidlui din diaspora, cine nu vă lasă? Aşa cum sunt ele astăzi, nu putem să mărim numărul de parlamentari.

E clar că dacă mărim numărul şi cer 15 – ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, paşapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia. Eu ştiu..nu ilegal…şi vor să li se calculeze posturile de parlamentari pe toţi care bănuiesc ei că sunt acolo”, a spus Bădălău.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Senatorul Bădălău jignește din nou Diaspora: «Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu,restul până la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc ăștia»

Dacian Cioloș, reacție la jignirile lui Bădălău la adresa Diasporei: ”PSD nu a învățat nimic din ce s-a întâmplat în ultimii ani.”