in

Primarul Mihai Chirica, declarații șocante despre românii din diaspora: „Fetele se prostituează, tinerii sunt sclavi”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a făcut declarații șocante despre românii din străinătate, în contextul unui discurs despre depopularea satelor. Primarul a spus, la postul local „Infinit Tv”, că fetele frumoase „au ajuns să se prostitueze”, iar numeroși tineri ajung să fie transformați în sclavi.

„S-a decimat satul românesc, tânăra generație nu a venit la oraș, tânăra generație, din păcate, a părăsit țara și acum îi vezi cum fetele tinere și frumoase multe dintre ele au ajuns să se prostitueze și vedeți cum știrile se umplu cu români peste tot. Băieții, săracii, muncesc pe te miri ce că nu-l plătesc ca pe un italian sau ca pe un englez sau ca pe un neamț sau ca pe un francez, îl plătesc…îl întreabă ‘Măi, ai diplomă?’, ‘N-am’, ‘Știi limba franceză?’, ‘Nu’, ‘Câte clase ai?’, vezi 8, în cele mai bune cazuri. ‘Nu am cum să-ți dau salariul minim din Franța, ție am să-ți dau salariul ăsta, dacă vrei, dacă nu, la revedere!’. Și uite așa îi transformă în sclavi, iar noi acasă nu mai avem cu ce să ne întreținem părinții, bătrânii și satele sunt abandonate”, a afirmat Mihai Chirica, primarul orașului Iași.

Chirică se alătură astfel fostului său coleg din PSD, Ioan Rus, pe atunci ministrul Transporturilor, care în iunie 2015 a declarat: „România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betoniști, zidari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi etc. prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a spus Ioan Rus.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cresc pedepsele pentru crime și violuri. Amenzi uriașe pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112

„Prostituate și sclavi în Diaspora”, un deputat PNL îi cere demisia lui Mihai Chirică