in

Ce le așteaptă pe badante din 15 octombrie: „Dacă n-are Green Pass, O DAU AFARĂ”

”Dacă n-are Green Pass, o dau afară”. Din 15 octombrie, toți lucrătorii din Italia, inclusiv femeile angajate ca badante, au obligația de a deține Green Pass.

Documentul atestă că lucrătorii fie au fost vaccinați, fie au trecut prin boală sau au fost testați negativ.

badante Green Pass

În cazul badantelor, controlul îl face angajatorul, familia care a angajat îngrijitorul/îngrijitoarea.

Iată ce spune un angajator într-o emisiune TV: Barbara Fiammeri, cunoscută jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore”, a fost foarte clară în emisiunea „Coffee Break” de pe canalul La7, luni 11 octombrie.

Români din Italia se alătură protestelor împotriva introducerii Green Pass. ”Badantele românce sunt disperate”

Green Pass pentru toți, inclusiv badante

Jurnalista Il Sole 24 Ore, Barbara Fiammeri, a fost invitată în această dimineață la emisiunea de dimineață de la La7, Coffe Break.

Cu această ocazie a vorbit despre permisul verde, care va deveni obligatoriu începând cu 15 octombrie pentru toți muncitorii, în sectorul public și privat.

Potrivit lui Fiammeri, 15 octombrie nu va fi momentul X: „Se întâmplă deja – spune ea – când intru în companie, îl prezint deja, ca aici, la La7, vă prezentăm Green Pass și ni se ia temperatura… Dar eu spun mai mult, am o mamă în vârstă care are o badantă, și i-am cerut permisul verde, altfel schimb îngrijitoarea. Și am decis acum două luni, nu am decis să aștept acum 15 octombrie”.

Vice-chestorul din Roma, la manifestația „No Green Pass”: „Este ilegitim” VIDEO

Badanta trebuie să aibă Green Pass

Apoi a adăugat: „Cooperativa care administrează badantele cere ca acestea să aibă permisul verde, s-au ocupat să îl obțină. De ce asta? Dacă am o mamă peste 80 de ani, nu pot să risca să ia Covid ”.

Și a încheiat: „Îngrijitoarea și ajutorul domestic sunt liberi să nu se vaccineze, dar trebuie să fiu liberă să am mama asistată de o persoană care are mai puține probleme din acest punct de vedere”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 39 In medie: 3.3]
vaccinare copiii 5 11 ani

Când va fi disponibil vaccinul pentru copiii între 5-11 ani? Anunţul lui Valeriu Gheorghiţă

dacian ciolos premier

Iohannis l-a propus pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier. Ce șanse are de a forma un guvern