in

Al doilea caz la Agrigento: bărbat de 49 de ani moare în timp ce juca fotbal cu amicii, nu suferea de nicio boală

Bărbat de 49 de ani moare în timp ce juca fotbal cu amicii

Al doilea caz la Agrigento: bărbat de 49 de ani moare în timp ce juca fotbal cu amicii, nu suferea de nicio boală. O nouă tragedie după moartea unui băiat de 12 ani în timpul unui antrenament de baschet. Citește despre acest caz aici: Tragedie la Agrigento, primarul a proclamat doliu: un copil de 12 ani a murit în timp ce juca baschet la școală

Acesta s-a simțit rău în timpul unui meci de fotbal în cinci, s-a prăbușit pe jos și a murit. Și-a pierdut viața aseară Vincenzo Re, în vârstă de 49 de ani, din Agrigento. S-a întâmplat pe un teren mic din satul de la malul mării San Leone, unde prietenii și administratorii unității sportive au sunat la 118.

Ambulanța a sosit în câteva minute, dar nu s-a mai putut face nimic pentru că victima (fiul și fratele a doi avocați cunoscuți din Agrigento) a murit înainte de a ajunge la spital. Victima nu suferea de nicio boală, scrie palermo.corriere.it.

Cu doar 24 de ore mai devreme, dar în Favara, în sala de sport a școlii „Guarino” din Via Capitano Basile, un băiat de 12 ani, Davide Licata, murise. Băiețelul s-a îmbolnăvit și și-a pierdut cunoștința în timp ce juca baschet. Pentru această tragedie, Procuratura din Agrigento a deschis o anchetă și vor fi achiziționate certificate de constituție sănătoasă și de aptitudine pentru activitatea sportivă a micuțului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Falsă avocată păcălește o îngrijitoare română

Florența, falsă avocată păcălește o româncă, demascată de „Le Iene” – VIDEO

injunghiat tatal cutite italia

Italia: și-a înjunghiat tatăl de 34 de ori, cu șase cuțite, pentru a-și apăra mama