in

Bătrâna de 70 de ani violată, Viviana Beccalossi: «Salvini să se întâlnească urgent cu autoritățile române. Italia, parc de distracții pentru infractorii din Est»

«Toate episoadele recente de cronică neagră – a spus Beccalossi – arată că există o problemă gravă cu infractorii din Europa de Est».

«Sper ca ministrul Salvini să organizeze cât mai curând o întâlnire cu autoritățile române. Avem nevoie de un acord pentru a pune capăt acestei situații, care face Italia un adevărat parc de distracții pentru infractorii care nu se opresc, chiar și în fața persoanelor în vârstă și neajutorat, așa cum s-a întâmplat în Milano, revenind la comiterea de infracțiuni după ce au fost oaspeții sistemului nostru de primire, adăugând daunelor și insulta”.

Declarația îi aparține unei mai vechi cunoștințe a românilor din Italia, Viviana Beccalossi, consilier regional în Lombardia, din Grupul Mixt, comentând cu privire la arestarea unui român de 42 de ani acuzat de violență împotriva unei bătrâne de 70 de ani din Milano care a avut loc recent. Românul fusese găzduit de structurile de primire din Milano.

„Bine a făcut ministrul de Interne să propună soluții drastice, cum ar fi castrarea chimică împotriva acestor bestii – continuă Viviana Beccalossi-, dar toate episoadele recente decronică neagră arată că există o problemă serioasă cu infractori din Europa de Est, specializați în jafuri desfășurate cu modalitate fără scrupule “.

“Vorbim – concluzioneaza Viviana Beccalossi – de o țară din Uniunea Europeana, de la care Italia trebuie să ceară o colaborare mai mare atunci când vine vorba de propriii cetățeni care vin aici să comită acest tip de infracțiuni. Un acord pentru a opri această derivă nu este doar de dorit, ci este necesar, și pentru a-i proteja pe românii înșiși”.

Viviana Beccalossi este cea care a declarat, în mod aberant, scandalizând comunitatea română, că “Nu-mi pare rău că a murit un român asasin, ba dimpotrivă”. În urmă cu ceva timp, într-un accident în care s-au ciocnit duă mașini, au murit doi copii italieni și un român de 19 ani, Bogdan Vasilache. Românul a pierdut controlul volanului, a intrat pe celălalt sens şi s-a ciocnit frontal cu mașina în care se afla un italian cu cei doi copii ai săi. Iniţial, presa italiană a dat informaţia că maşina cu care călătorea românul era furată. S-a dovedit că maşina aparţinea partenerului italian al mamei sale. Deși nu existau date, presa italiană a anunțat că șoferul ar fi fost și beat la volan, ceea ce s-a dovedit fals.

Viviana Beccalossi, pe atunci consilier regional în Lombardia, aleasă pe listele Fratelli d’Italia (la ultimele alegeri nu a fost aleasă deputat), a publicat pe Facebook o postare: “Un singur comentariu, poate rău şi neobişnuit pentru un politician: Nu-mi pare rău deloc că acest român beat şi asasin a murit, ba dimpotrivă“, a scris Beccalossi. Apoi a continuat: “Nu este rasism, dar paharul e plin. Din nou un străin s-a remarcat cu un act ruşinos, circulând beat şi distrugând o familie”.

Și apoi: “La Brescia paharul e plin, dar în provincie, prima în Italia pentru numărul de străini, sunt pe drum alte sute de imigranţi”. Finalul apoteotic: “Este nevoie de certitudinea pedepsei, altfel Italia va rămâne mereu Republica bananelor; în Italia Corona este în închisoare pentru patru fotografii, în timp ce criminalii sunt liberi».

Cuvinte teribile, care au lovit familia tânărului decedat. Bogdan era un băiat liniştit, fără antecedente penale, cu mulţi amici bresciani, care abia terminase şcoala profesională de construcţii şi era în căutarea unui loc de muncă.

Șoc la Milano: Bătrână de 70 de ani violată de un român deja condamnat pentru viol. Salvini: «Castrare chimică pentru acest infam»

Accident cu trei victime la Verolanuova, declaraţie şocantă a unui consilier regional: “Nu-mi pare rău că a murit un român asasin, ba dimpotrivă”