in

Bătrână invalidă, bătută cu sălbăticie de badantă, fiul ascunde o cameră și filmează totul – VIDEO

Bătrână bătută cu sălbăticie de badantă – O femeie cu dizabilități în vârstă de 85 de ani, care suferă de demență, a fost bătută sălbatic de badanta ei. Pălmuită, trasă de păr și chiar lovită cu un baston, în timp ce bătrâna neputincioasă încearcă să se apere. O scenă înfiorătoare surprinsă de o cameră ascunsă instalată de fiul femeii, care a folosit imaginile înregistrate pentru a depune plângere.
>>> Sardinia, româncă lovită în ochi cu un harpon de un vecin italian. „Trăiesc în teroare, agresorul este liber”

Bătrână bătută cu sălbăticie de badantă

Videoclipul a fost trimis și deputatului Francesco Emilio Borrelli, care l-a publicat pe pagina sa de Facebook împreună cu fotografii cu consecințele violenței la care a fost supusă femeia de 85 de ani: vânătăi vizibile pe tot corpul.
>>> A bătut-o pe bătrâna îngrijită, cauzându-i o hemoragie cerebrală fatală: badantă condamnată la Florența

„În Marigliano, unul dintre satele din jurul Vezuviului în zona napolitană, o femeie de 85 de ani care suferă de demență senilă a fost bătută de îngrijitoarea ei”. Acest lucru a fost anunțat de deputatul alianței Verzi-Stânga Francesco Emilio Borrelli. „În videoclipul, înregistrat de camerele de supraveghere video instalate în casă de către rude, vedem cum îngrijitoarea, o italiancă domiciliată în Marigliano, la un moment dat a pălmuit-o pe bătrâna care încerca să se ridice și în acel moment este apucată de păr și apoi prinsă de gât – explică deputatul –. Bătrâna de 85 de ani încearcă să scape, dar este ajunsă de atacatoare, care folosește bățul bătrânei pentru a o lovi chiar și atunci când stă întinsă neputincioasă la pământ.”
>>> VIDEO – Bătrână cu handicap bătută de badantă. Carabinierii au filmat-o pe ascuns și au fost îngroziți

„Mama e plină de vânătăi”

Bătrână bătută cu sălbăticie de badantă – După cum a povestit fiul femeii, bătrâna are vânătăi și răni pe diferite părți ale corpului.
„Mama, care locuiește alături de mine, era nervoasă de ceva vreme și nu dorea să rămână singură cu îngrijitoarea ei. Într-o seară, soția mea mă trezește și îmi spune că a văzut de la camere imagini pe îngrijitoarea care o lovea pe mama. Așa că am fugit la ea dar atât ea, cât și femeia care are grijă de ea au negat totul. Abia a doua zi dimineață am văzut videoclipul și am depus o plângere.” a spus bărbatului.
>>> Panică la Bagnocavallo, român beat cu două cuțite aleargă după tinerii care ascultau muzică în parc

O poveste incredibilă și rușinoasă, cel puțin. Știm că, în ciuda acestui fapt, acea femeie continuă să lucreze ca îngrijitoare și să aibă grijă de alte persoane în vârstă. Este inacceptabil, trebuie oprită înainte de a face rău cuiva iremediabil. Nu acceptăm ca această poveste să ajungă în uitare”. a comentat Borrelli.
>>> Grindină, în Italia cea mai mare piatră căzută vreodată în Europa: recordul la Azzano Decimo, diametrul 19 cm

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Priorităţile românilor din diaspora: deputatul Valentin Făgărășian alături de conaționalii din Italia, 10 zile de întâlniri

Femeie moare subit în fața clienților la bar

Treviso, boală bruscă în barul în care lucra: femeie de 50 de ani moare în fața clienților