in

I s-a făcut rău în timp ce juca tenis, Benedetta moare la vârsta de 18 ani

Benedetta moartă la 18 ani – Fata căreia i s-a făcut rău în timp ce juca tenis în clubul Viale Europa a murit la spitalul „Bambino Gesù” din Roma. Tânăra de 18 ani s-a prăbușit joi în timpul unui meci de amatori și fusese salvată de personalul Ares 118. Din păcate, Benedetta Quadrozzi a murit în spital, după trei zile de agonie.

După cum scrie www.ilmattino.it , carabinierii au efectuat deja investigații în această privință pentru a verifica ceea ce s-a întâmplat și serviciile oferite în cadrul clubului Frosinone unde s-a produs boala, în special asupra prezenței defibrilatorului la standard și asupra primei manevre de salvare. Antrenorul unității sportive Viale Europa au practicat masaj cardiac până la sosirea ambulanței.

Benedetta, o mare sportivă, cu o pasiune moștenită de la părinți, era în ultimul an la liceul clasic „Turriziani” din Frosinone. Mare consternare și în rândul prietenilor care în ultimele zile au urmărit cu teamă evoluția stărilor sale clinice și au ținut și o priveghere de rugăciune în biserica Santa Maria din Frosinone.

Benedetta moartă la 18 ani – Condoleanțele primăriei

„Orașul nostru este cufundat într-o durere profundă în această seară. Un înger dulce ne-a părăsit. A pierde orice speranță la vârsta de 18 ani – scrie primarul din Frosinone Riccardo Mastrangeli – este extraordinar de nejustificat și orice confort este cu adevărat dificil. Mamei, tatalui și fratelui, cele mai sincere sentimente ale comunității noastre și ale mele personale. Ciao Benedetta”.

Italia, se simte rău la volan și oprește în Autogrill: șofer de camion găsit mort. Tragedie pe autostrada A4

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
polizia arezzo

Jaf de sute de mii de euro la Arezzo, ”comando” de șase români, a ținut ostatecă o familie de bijutieri, pradă în diamante și pietre prețioase

caine otravit italia

Italia, câine otrăvit moare după o lungă suferință, proprietarul oferă ”recompensă de 50.000 de euro pentru a afla cine a făcut-o”