in

Italia, câine otrăvit moare după o lungă suferință, proprietarul oferă ”recompensă de 50.000 de euro pentru a afla cine a făcut-o”

Italia, câine otrăvit moare după o lungă suferință. Beagle-ul în vârstă de 13 ani a murit la începutul lunii noiembrie, după ce a mâncat o bucată de carne care avea în interior stricnină: „Snoopy era un membru al familiei noastre”, spune Andrea Combi, proprietarul câinelui, citat de milano.corriere.it.

Omul e convins că animalul său a fost otrăvit și vrea să afle cine este persoana pentru a fi pedepsită de lege. „Recompensă de 50.000 de euro pentru a afla cine a făcut-o”.

Italia, medic de familie, de origine africană, ironizat de comunitate pentru originea sa: ”Nu mai stau, plec”. Primarul își cere scuze

Italia, câine otrăvit moare după o lungă suferință

Otrăvit cu otravă pentru șobolani. A murit după o agonie lentă și îndelungată. Iar acum, stăpânii lui sunt gata să plătească o recompensă de 50.000 de euro oricui poate oferi informații utile pentru a descoperi cine le-a ucis cățelușul iubit.

Se întâmplă în Colico, pe malul Lecco al lacului Como. Snoopy, un beagle în vârstă de 13 ani, a murit la începutul lunii noiembrie după ce a mâncat o gură plină de stricnină, pe care cineva a aruncat-o în grădina cabanei în care animalul locuia cu Emilia și cei doi fii ai lor, Marco și Andrea Combi.

”Snoopy era ca un membru al familiei’, explică Andrea, ‘era foarte liniștit, mergea cu greu, cel mult ieșea în curte. De aceea, atunci când a murit, după suferințe atroce, am cerut să se facă o autopsie la Institutul Zooprofilactic din Sondrio. Îndoielile noastre au fost confirmate; în ficat a fost găsită otravă de șobolani. Cineva aruncase momeala în grădină. Un act josnic și crud. Mama mea este foarte bătrână, Snoopy a fost umbra ei, acum este disperată. Suntem dispuși să plătim până la 50.000 de euro oricărei persoane care ne ajută să aducem persoana responsabilă în fața justiției”.

Apelul a fost lansat în aceste ore pe rețelele de socializare și a avut deja sute de distribuiri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

I s-a făcut rău în timp ce juca tenis, Benedetta moare la vârsta de 18 ani

Mulți copii români din Italia se întorc la școlile din țară. „Părinții se repatriază de panică”