in

Jaf de sute de mii de euro la Arezzo, ”comando” de șase români, a ținut ostatecă o familie de bijutieri, pradă în diamante și pietre prețioase

Jaf de sute de mii de euro la Arezzo. Cinci persoane ținute ostatice de bandiți români în vila unui antreprenor specializat în vânzarea de diamante au fost bătute și amenințate cu pistolul la tâmplă. Infractorii au scăpat cu o parte din pradă.

S-a întâmplat aseară la Diamond Import din Arezzo, deținut de Valerio Cianchi, în vârstă de 55 de ani, unul dintre cei mai importanți antreprenori de diamante și pietre prețioase din oraș. Cei șase huligani, toți înarmați și cu fețele acoperite, au jefuit o parte din aur și pietre prețioase.

Jaf la Milano: O româncă însărcinată a bătut un bijutier, pentru a-i fura un lingou de jumătate de kilogram de aur

Jaf de sute de mii de euro la Arezzo

„Sunt aici, în firmă, de la ora 3 dimineața, cu poliția judiciară și încă nu știm cât și de ce am fost jefuiți”, a explicat proprietarul pentru Corriere della Sera. „Suntem bine, deși a fost o noapte de coșmar.” Totuși, se crede că prada ar putea fi de sute de mii de euro, deoarece în seif se aflau diamante și pietre de mare valoare.

Hoții au intrat în acțiune duminică, în jurul orei 17.30, la vila lui Cianchi de la periferia orașului. În casă se aflau bătrânul fondator al companiei, soția, nora și soacra acestuia.

”Comandoul” format din șase oameni, de origine română, i-a închis pe cei patru într-o cameră, apoi a început raidul asupra vilei. „De asemenea, ne-au confiscat telefoanele mobile, ne-au spus să tăcem, altfel se va sfârși rău și ne-au amenințat cu pistoale și cuțite”, au povestit ulterior victimele jafului. Apoi s-a luat decizia de a încerca super-jefuirea afacerii antreprenorului. În acest moment, se întâmplă ceva imprevizibil.

Salvați de fiica bijutierului

Nepoata în vârstă de 35 de ani a antreprenorului, care locuiește la etajul superior unde se află compania, vine acasă și observă că lumina este aprinsă în birouri. Ea se apropie și își dă seama ce se întâmplă. Își vede mama ostatică a bandiților și începe să țipe și sună la 113. Bandiții fug cu o parte din pradă și își avertizează complicii, care îi lasă pe ceilalți patru membri ai familiei Cianchi în vilă, în stare de șoc.

Bărbații din echipa mobilă condusă de Sergio Leo și echipa de criminaliști au lucrat toată noaptea, adunând indicii importante.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
oras presicce

Localitate din Italia, denumită ”orașul aurului verde”, oferă 30.000 de dolari și alte beneficii celor care decid să locuiască acolo

I s-a făcut rău în timp ce juca tenis, Benedetta moare la vârsta de 18 ani