in

Boală bruscă la volan, reușește să tragă furgonul pe dreapta și moare în stradă la Busano

Boală bruscă la volan, reușește să oprească și moare – Victima este un bărbat de 55 de ani, fără alte vehicule implicate. Un bărbat a fost lovit de o boală bruscă în 26 iulie, chiar înainte de ora 20.00, în timp ce se afla la volanul unei dube pe drumul provincial 42 din Busano, în zona Canavese.
>>> Treviso, boală bruscă în barul în care lucra: femeie de 50 de ani moare în fața clienților

Boală bruscă la volan, reușește să oprească și moare

Când a început să se simtă rău, bărbatul a avut puterea să se oprească pe marginea drumului. Apoi a coborât din dubă pentru a încerca să ia aer curat și să cheme ajutor, dar s-a prăbușit imediat la pământ, inconștient. Şoferii aflaţi în tranzit în acel moment au fost cei care au văzut scena şi au cerut ajutor.

Sanitarii de la 118 au ajuns la fața locului și au încercat să-l resusciteze dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el, lovit de o boală bruscă. La fața locului au ajuns și carabinierii din Rivara. Din fericire, disponibilitatea bărbatului de a opri imediat a împiedicat implicarea altor vehicule, scrie primailcanavese.it.
>>> S-a simțit rău în timp ce era la cumpărături la minimarket, carabinier de 53 de ani moare la Ancona

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Român cu două cuțite panică la Bagnocavallo

Panică la Bagnocavallo, român beat cu două cuțite aleargă după tinerii care ascultau muzică în parc

mașina electrică ia foc în parcare

Bari, mașina electrică ia foc în parcarea supermarketului, cadavru carbonizat înăuntru, era al unei persoane cu handicap