in

Candidată cu handicap la MISS ITALIA 2018, jigniri pe rețele de socializare „Îmi lipseşte un picior, dar vouă o inimă şi un creier”

Chiara Bordi, o tânără ce poartă o proteză de membru inferior, a reuşit marţi dimineaţă să se califice în rândul celor trei finaliste de la Miss Italia 2018, fără să câştige însă concursul. Ea a fost în ultimele zile victima unei campanii de insulte proferate pe reţelele de socializare, informează AFP.

În vârstă de 18 ani, Chiara Bordi, originară din Tarquinia (centrul Italiei), poartă o proteză de membru inferior după un accident pe care l-a suferit în timp ce se plimba cu bicicleta la vârsta de 13 ani. Ea a defilat în cadrul acestei competiţii, la fel ca restul concurentelor, în bikini.

În ultimele zile, ea a fost însă ţinta unor insulte publicate pe reţelele de socializare, care au generat un val de indignare în rândul personalităţilor şi internauţilor din Italia.

„Îmi lipseşte un picior, dar vouă (vă lipsesc) o inimă şi un creier”, a răspuns Chiara pe contul ei de Facebook unei persoane care o acuza că s-a înscris la acest concurs „doar pentru că este mutilată”.

„În spatele tuturor acestor răutăţi se ascund frustrări şi insatisfacţii. Nu victoria este lucrul care mă interesează, ci să arăt lumii că viaţa este în continuare frumoasă”, chiar şi atunci când „renaşti în urma unei drame”, a adăugat tânăra concurentă.

Chiara Bordi a terminat pe locul al treilea acest concurs la care au participat 32 de regine ale frumuseţii din regiunile Italiei. Titlul suprem a fost câştigat de Carlotta Maggiorana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Centenarul Marii Unirii la Castelul Visconti din Somma Lombardo, manifestare culturală românească deosebită

Revoltător: Ciuperci pentru italieni, culese de copii exploatați în România