in

”Cara Italia” împotriva decretului siguranței

Câți dintre voi ați solicitat cetățenia înainte de intrarea în vigoare a Decretului Salvini (Legea 113/2018), iar acum sunt nevoiți să aștepte perioada de 4 ani pentru definitivarea procedurii? Așa cum știți, noua lege a dublat timpul de așteptare pentru obșinerea cetățeniei, de la 2 la 4 ani.

Avocații prieteni ai mișcării „Cara Italia” împreună cu activiștii noștri studiază o strategie POLITICĂ pentru a acționa împotriva acestei norme nedrepte care afectează numeroase persoane. Dacă sunteți una dintre persoanele afectate de această regulă, anunțați-ne printr-un e-mail la: [email protected]

În mesaj, furnizați următoarele informații: Nume, Data depunerii cererii de cetățenie, Numărul de telefon.

De îndată ce vom termina culegerea aderărilor tuturor celor interesați de a face parte din acțiunea noastră politică, vom fi de acord cu privire la modul și momentul când vom acționa.

Trebuie să acționăm împreună împotriva acestei norme nedrepte.

Acțiunea noastră politică va avea un impact foarte puternic dacă suntem mulți care să adere la această acțiune! Distribuiți și implicați toți oamenii pe care îi cunoașteți.

Toți cei care s-au alăturat vor fi ținuți la curent cu privire la posibilele acțiuni politice pe care le va duce Cara Italia și vom decide împreună cum să procedăm.

(caraitalia.org)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Are balta pește! Vin alegerile, vine și Congresul românilor de pretutindeni

Italia, criză în construcții: jumătate de milion de locuri de muncă pierdute, românii însă nu sunt afectați