in

Ce ascundea un român în gură: polițiștii din Napoli au fost șocați. „Deschide imediat”

Într-o acțiune fulger a poliției, un român de 32 de ani a fost arestat în Piazza San Francesco di Paola, la Napoli. Polițiștii au fost șocați. Ceea ce părea a fi o zi obișnuită în acest loc pitoresc al orașului s-a transformat rapid într-o scenă dramatică demnă de un film de acțiune.

Polițiștii au fost șocați

Agenții biroului general de prevenire, aflați în patrulă, au observat un bărbat cu o atitudine suspicioasă. Într-o scenă care a șocat martorii, bărbatul a primit o bancnotă de la o femeie care se apropia pe jos, după care a scos ceva din gură și i-a înmânat acel obiect. Apoi, într-o mișcare rapidă și disperată, bărbatul a încercat să fugă din fața polițiștilor, dar a fost prins imediat, potrivit Napoli Today.

Intervenția promptă a polițiștilor a dus la prinderea bărbatului, care a fost identificat ca fiind un român de 32 de ani. La percheziție, aceștia au descoperit 15 doze de crack pe care suspectul le ascundea în gură. Această metodă periculoasă și neobișnuită de transport al drogurilor subliniază disperarea și ingeniozitatea infractorilor în încercarea de a evita capturarea.

Român arestat la granița Italiei „cu drogul luptătorului în valiză”. De fapt ce avea românul în bagaj

În timp ce polițiștii îl arestau pe dealer, cumpărătoarea a reușit să dispară în mulțime, lăsând în urmă o scenă de haos și confuzie. Autoritățile continuă să o caute, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a o identifica și a o aduce în fața justiției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Artiști italieni la Bacău, pentru comemorarea „doctorului cel bun”, Venerabilul Martin Benedict

Român denunțat și expulzat din Italia, după ce poliția i-a găsit acasă scule de construcții furate