in

Român arestat la granița Italiei „cu drogul luptătorului în valiză”. De fapt ce avea românul în bagaj

Român arestat cu „drogul luptătorului” – Incredibilă știre publicată de ANSA: un român a fost arestat la granița Italiei pentru că avea în valiză „drogul luptătorului”, substanța pe care o iau teroriștii ISIS înainte de a comite atentate. Nebunie curată. De fapt ce avea românul în valiză?

Român arestat cu „drogul luptătorului”

O sută șaptezeci și opt de tablete de tramadol, conținute în șase pachete, au fost confiscate de militarii Gărzii de Finanțe la bariera de taxare a autostrăzii Ventimiglia. A fost arestat traficantul, un român, care călătorea cu un autobuz care venea din Paris și se îndrepta spre Florența și în a cărui valiză, printre îmbrăcăminte și obiecte personale, era ascuns ceea ce este cunoscut sub numele de „drogul luptătorului”: un opiaceu folosit și de teroriștii ISIS pentru efectul său euforic. Bărbatul nu avea nicio documentație de prescriere sau de urmărire a plăților care să justifice prezența opioidului.

Nasul lui Hura, o femelă ciobanesc german care serveste in unitatea canina a Gărzii de Finanțe din Ventimiglia, a gasit pastilele. Evenimentele s-au petrecut pe 7 iunie, dar știrea abia acum a fost anunțată. „Este pentru prima dată când, la granița italo-franceză, militarii gărzii de finanțe au confiscat tablete de tramadol, un medicament care, în medicină, este folosit ca analgezic, dar având în vedere costul redus, se răspândise atât de mult încât în ​​2022 Ministerul italian Sănătății l-a inclus în tabelul substanțelor narcotice și psihotrope.”, mai scrie ANSA. De asemenea, militarii au confiscat două telefoane mobile care vor fi examinate în vederea obținerii de informații utile pentru reconstituirea antecedentelor penale.

Marche, își ucide mama cu foarfecele, apoi îi dă foc. Bărbatul avea probleme psihice și nu-și luase medicamentele

Un banal analgezic

Tramadol, considerat „drogul luptătorului” în Italia, se vinde în orice farmacie în România, fiind un analgezic destul de ieftin. Conform prospectului, Tramadolul „este un analgezic ce aparține clasei opioidelor, care acționează asupra sistemului nervos central. Ameliorează durerea, acționând asupra celulelor nervoase specifice din măduva spinării și creier. Este utilizat pentru tratamentul durerii moderate până la severe.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
soferi 3500

O firmă din Italia angajează români pe salarii de aproape 3.500 de euro pe lună, plus bonusuri

Italia, și-a ucis unchiul aflat în scaun cu rotile, român condamnat la 24 de ani de închisoare