in

Italia, și-a ucis unchiul aflat în scaun cu rotile, român condamnat la 24 de ani de închisoare

Și-a ucis unchiul în Italia – Octavian Muntean, român de 43 de ani, și-a ucis unchiul la Capua în iulie 2022. A fost blocat o lună mai târziu la Napoli. Ieri, 2 iulie, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare.

Și-a ucis unchiul în Italia

Octavian Muntean, un român de 43 de ani arestat la Napoli în urmă cu doi ani, va trebui să execute 24 de ani de închisoare. Bărbatul a fost acuzat că și-a ucis unchiul Petru Muntean în iulie 2022, la Capua. Sentința cu privire la caz, după cum a relatat CasertaNews.it , a fost pronunțată marți de Curtea de Azis din Santa Maria Capua Vetere.

Nebunie la Capua, un român a furat o mașină, a dat peste un paznic, apoi a ciocnit mașina carabinierilor

Procurorul, în rechizitoriul său, invocase închisoare pe viață, acuzându-l pe învinuit de diverse circumstanțe agravante. Factori agravanți care nu au fost recunoscuți sau recunoscuți într-o măsură echivalentă cu factorii atenuanți de către judecători, care în cele din urmă au decis asupra unei pedepse de 24 de ani.

Crima datează de la începutul lunii iulie 2022. Petru, invalid, a fost găsit lângă scaunul cu rotile într-o baltă de sânge, cu răni flagrante. Din cele constatate de medicii legiști, victima a fost ucisă cu lovituri și pumni în cap. Nepotul său, Octavian, a fost blocat o lună mai târziu la Napoli, în timp ce își lua masa la cantina săracilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Român arestat la granița Italiei „cu drogul luptătorului în valiză”. De fapt ce avea românul în bagaj

roman amenzi

Român în Italia, peste 50 de amenzi în valoare de 10.000 de euro, nu a scăpat deși avea mașina cu numere românești