in

Român în Italia, peste 50 de amenzi în valoare de 10.000 de euro, nu a scăpat deși avea mașina cu numere românești

Un român stabilit din Italia a fost prins de polițiști, după ce a acumulat 51 de amenzi pentru depășirea vitezei legale, în valoare de 10 000 de euro, scrie Observatornews.ro. A fost nevoit să plătească 1 500 de euro pentru ca autoritățile să nu pună sechestru pe mașina lui. De altfel, sunt în curs de desfășurare și procedurile pentru recuperarea celor 9 000 de euro rămași.
>>> Sancțiune șoc: Șofer român amendat cu 10.000 de euro pentru depășirea vitezei în Italia

Român în Italia, peste 50 de amenzi în valoare de 10.000 de euro

Misteriosul șofer al unui Audi cu numere de înmatriculare românești a reușit să acumuleze amenzi care însumate fac 10 000 de euro, pe parcursul a trei ani, toate pentru depășirea vitezei legale.

Șoferul român este rezident legal în România, însă locuiește în Italia de câțiva ani, astfel că s-a gândit că poate scăpa. Plăcuța de înmatriculare a mașinii a fost apoi semnalată de autorități, care în câteva zile au reușit, în cele din urmă, să-l identifice pe proprietar.

O patrulă de motocicliști a oprit vehiculul în tranzit în via Piovego, în Arsego. Bărbatul a fost amendat în cele din urmă, împreună cu pasagerul, și pentru că, în calitate de cetățean al Comunității Europene, nu a anunțat autoritățile că s-a mutat în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, și-a ucis unchiul aflat în scaun cu rotile, român condamnat la 24 de ani de închisoare

Butelia explodează în apartament, român în stare critică la Napoli

Șoc la Napoli, român de 54 de ani în stare critică, și-a aruncat apartamentul în aer cu o butelie, încercând să se sinucidă