in

O firmă din Italia angajează români pe salarii de aproape 3.500 de euro pe lună, plus bonusuri

O firmă de transport din Italia angajează șoferi români de TIR. Pe lângă salariul extrem de motivant, compania oferă 200 de euro pentru fiecare lună fără accidente rutiere și încă 200 de euro pentru cei care nu se îmbolnăvesc, dar și dispecerat în limba română sau cursuri pentru limba germană.
>>> Italia, dispare ”venitul de cetățenie”, se introduce ”venitul de maternitate”: 1.000 de euro pe lună

O firmă din Italia angajează români – Salariu de aproape 3.500 de euro

Combilog, o companie de transport din Italia, a publicat un anunț de angajare pentru șoferii de camion cu permise C+E. Compania caută să angajeze șoferi pentru transporturi internaționale între Germania, Olanda și Belgia și oferă un salariu atractiv, plus multe beneficii.

Potrivit anunțului consultat de publicația Foro Transporte Profesional, șoferii angajați de Combilog vor beneficia de un salariu lunar net cuprins între 3.220 și 3.450 de euro, în funcție de calificări și experiență. Pe lângă salariul de bază, compania oferă bonusuri suplimentare de 200 de euro pentru fiecare lună fără accidente și alți 200 de euro pentru cei care nu se îmbolnăvesc, plus diurnă.

Compania susține în anunț ca oferă un contract de muncă german pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru este flexibil, cu opțiuni de operare 3/1, 4/1 sau 6/2 (zile de lucru/zile libere). De asemenea, angajații beneficiază de 28 de zile de concediu plătit anual și de un program săptămânal de 48 de ore.
>>> Povestea românului care a dat lovitura acasă, după 20 de ani în Italia. „Se întorc tot mai mulți din diaspora”

Pentru a atrage doritori, în anunț există și o mențiune specială, mai exact posibilitatea dispeceratului în limba română. Firma susține că oferă cursuri de germană finanțate integral de companie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Guido Bertolaso: „Rasa italică riscă să dispară”

„Rasa italică riscă să dispară”: cuvintele lui Guido Bertolaso stârnesc polemici. „Există o singură rasă umană”

Român arestat la granița Italiei „cu drogul luptătorului în valiză”. De fapt ce avea românul în bagaj