in

Cel mai mare câștig din istoria loteriei europene a fost câștigat în Italia. Suma e fabuloasă

Cel mai mare câștig din istoria loteriei de pe întregul continent european a fost câștigat în Italia. Suma e fabuloasă: 209 milioane de euro

Un norocos a nimerit cele șase numere câștigătoare la Superenalotto la tragerea 6 din 90. Numerele puse de câștigător au fost 7, 32, 41, 59, 75 și 76. Raportul a fost uriaș, deoarece nimeni n-a mai nimerit cele șase numere câștigătoare din iunie 2018.

Câștigătorul, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, a câștigat 209 milioane de euro. Acesta a completat biletul câștigător la barul „Marino”, din Lodi, un orășel de lângă Milano.

”Habar n-am al cui e biletul”, a spus Gugliemo Poggi, patronul acestui bar. ”Dar lumea a venit azi și a întrebat tot timpul de bilet. L-am printat”, a mai spus acesta.

Precedentul record la Superenalotto a fost consemnat în 2010, când s-a câștigat un bilet de 177 de milioane de euro. Recordul european al unui câștig la loterie era deținut de un cuplu din Scoția, Colin și Chris Weir, care au pus mâna pe un premiu de 161 de milioane de lire sterline. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ