in

Cererile pentru adăposturi antiatomice sunt în creștere în Italia

Cererile pentru adăposturi antiatomice în Italia sunt în creștere: „De joia trecută am primit în medie aproximativ zece solicitări pe zi, inclusiv e-mailuri și apeluri telefonice. Multe provin de la oameni neexperimentați și nedumeriți cu privire la ce să facă, în timp ce până acum o duzină de oameni au făcut demersuri concrete pentru a construi un buncăr sub propria vilă”.

Adăposturi antiatomice în Italia

Frica crește și în Italia. Cel care vorbește este proprietarul unei companii care construiește adăposturi de înaltă securitate. 

Italia a declarat stare de urgență și vrea să redeschidă centralele pe cărbuni

Teama de războiul atomic, după declarațiile lui Putin, crește și în Italia. Dar pentru Giulio Cavicchioli, proprietarul firmei Minus Energie (specializată în construcția de buncăre și client al NATO și al Forțelor Aeriene Italiene) este o isterie nejustificată.

Bank Vault With Gold Shine.

Cât costă un adăpost anti-atomic

„Solicitările – explică Cavicchioli – vin mai ales de la profesioniști și oameni înstăriți din centrul și nordul Italiei care doresc să-și protejeze familia”. 

Totuși, precizează antreprenorul, aceștia nu sunt clienți extrem de bogați, deoarece cei bogați au de multe ori deja avioane sau elicoptere care pentru ei constituie deja o cale de evacuare valabilă. Pentru cei, în schimb, care vor sa aiba un adapost sub casă, costurile variaza între 50 si 90 de mii de euro, transmite tiscalinews.

Amenințarea lui Putin

Temerile privind o nouă escaladare a conflictului din Ucraina au crescut – nu în ultimul rând pentru că Vladimir Putin a amenințat indirect lumea cu o lovitură nucleară.

Conform datelor din ianuarie 2021, Rusia este țara cu cele mai multe arme nucleare din lume, potrivit Institutului de cercetare pentru pace Sipri. Cu 6.255 de focoase nucleare, este chiar înaintea Statelor Unite , care au 5.550 la acea vreme. Este urmată la mare distanță de China, cu 350 de focoase nucleare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
mario draghi stare urgenta

Italia a declarat stare de urgență și vrea să redeschidă centralele pe cărbuni

sardinia turism

Îngrijorare în Sardinia pentru turism: Războiul din Ucraina îl va afecta de la Paște până în septembrie