in

Garda, chelner de 25 de ani se prăbușește și moare în mijlocul clienților

S-a întâmplat la Garda, chiar în 1 iunie: chelner de 25 de ani se prăbușește și moare în mijlocul clienților. Alarma dată de un coleg, sosesc ambulanțe și un elicopter, dar resuscitarea nu a avut succes.

Chelner de 25 de ani se prăbușește și moare în mijlocul clienților

S-a prăbușit din senin între mese în timp ce servea clienți pe malul lacului Regina Adelaide di Garda, în centrul istoric. A fost o stare de rău, probabil un stop cardiac, care a provocat decesul unui chelner de 25 de ani care servea la restaurantul hotelului Miralago. O după-amiază însorită s-a transformat în cel mai rău coșmar.

Manevrele de resuscitare nu au avut succes

Evenimentul s-a petrecut în 1 iunie în jurul orei 16.40 și a atras atenția multor locuitori, muncitori și turiști care populează localitatea în aceste zile.

Un coleg al băiatului i-a alertat pe salvatori: elicopterul de urgență Verona și două ambulanțe au sosit în scurt timp. Cadrele medicale au aterizat pe debarcaderul Navigarda, la câțiva pași de hotelul Miralago, coborând din elicopter cu troliul. Manevrele de resuscitare au durat o jumătate de oră pe malul lacului, dar pentru băiat nu a fost nimic de făcut și în final medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia, scrie L’Arena.

În luna mai în Italia „peste 200 de decese fulgerătoare printre vaccinați”, datele prezentate de Mișcarea pentru Drepturi Civile

Lucra ca sezonier

Identitatea tânărului este momentan necunoscută, probabil de origine albaneză. „Nu l-am cunoscut, mi s-a spus că a venit aici ca sezonier”, explică primarul din Garda, Davide Bendinelli.

Managerul afacerii la care chelnerul începuse de curând să lucreze preferă să nu dea mai multe detalii despre cele întâmplate. Au fost șocați cei care au asistat la scenă: „Salvatorii au încercat totul pentru a-l resuscita”, este afirmația unanimă. La fața locului au sosit și carabinierii pentru investigații. Abia în jurul orei 19, odată încheiate formalitățile, s-a putut muta trupul băiatului, preluat de agenții de pompe funebre.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
variola maimutei italia

Italia, numărul cazurilor de variola maimuței a ajuns la 20, au legătură cu călătoriile în străinătate

Ceață densă, ciocnire pe autostrada A13 la Rovigo: un român decedat și cinci răniți