in

Cutremur în Italia, șocul în direct în timpul știrilor: panică în studiou – VIDEO

Cutremur la Napoli, șoc în direct – Cutremurul teribil resimțit ieri, joi 7 septembrie 2023, la Campi Flegrei și la Napoli, a fost înregistrat de camerele Tgr Campania pe Rai 3. În direct, prezentatorul, care a încercat să rămână calm până la final, a fost nevoit să întrerupă programul. E multă teamă în studiourile Rai, după cum se vede din videoclipul pe care îl găsiți mai jos.
>>> Cutremur puternic în Marche, șocul a cutremurat casele, școală evacuată

Cutremur la Napoli, șoc în direct în timpul știrilor

Șocul puternic cutremur resimțit ieri în Campi Flegrei și în Napoli a fost filmat și de camerele TGR Campania de la Rai 3. La TV în direct, la ora 19:45, jurnalistul, care și-a păstrat până la final autocontrolul perfect, a fost nevoit să întrerupă programul.
>>> Un nou cutremur puternic la Napoli, oamenii au ieșit pe străzi, daune la clădiri – VIDEO

„Între timp se desfășoară un cutremur, momentan în studiou. Ne scuzați… Suntem în direct, să stăm liniștiți, să stăm liniștiți…”, a declarat gazda. Apoi, știrile regionale au revenit în direct în mod regulat , dar a fost multă frică în studioul Rai din Viale Marconi din Napoli, scrie fanpage.
>>> Își sună mama după cutremur, dar nu răspunde. Apoi descoperirea șocantă: era moartă de două luni

Cutremur la Napoli, șoc în mijlocul transmisiunii în direct pe TgR Campania

Cutremurul , cu o magnitudine estimată în prezent la 3,8, a fost înregistrat la ora 19.45 ieri, joi, 7 septembrie 2023, și localizat în prezent de seismografele Observatorului Vezuviu de la Campi Flegrei, lângă Agnano-Astroni, la o adâncime de 2,5 kilometri.

Cutremurul a avut 30 de replici

Seismografele au înregistrat 30 de replici după cutremurul de magnitudine 3,8 care a fost simțit în mare parte a orașului Napoli, toate localizate în zona Campi Flegrei.

Sismografele de la Observatorul Vesuvian au înregistrat 30 de replici de cutremur, toate localizate în zona Campi Flegrei, în cadrul unui curent seismic în desfășurare începând de ieri în zona de graniță dintre Napoli și Pozzuoli. Joi, cel mai puternic eveniment seismic (magnitudine 3,8 pe scara Richter, cu o marjă de eroare de 0,3, la o adâncime estimată de 2,5 km) a fost simțit clar nu numai în zona Flegrei, ci și în mare parte din Napoli.

Cutremurul de la ora 19:45 de ieri a fost „mai resimțit din cauza adâncimii superficiale”, a explicat Francesca Bianco, directorul Departamentului Național Vulcani al INGV (Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie). După acel cutremur, a continuat ea, au avut loc replici cu magnitudini sub 1 și „nu este deloc neobișnuit ca în acest caz să existe o resimțire extinsă”.
>>> Italia se cutremură. Seism devastator pe timpul nopții, morți și distrugere – UPDATE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bonusul de 150 de euro de benzină

Italia, familiile vor primi bonusul de benzină de 150 de euro. „Nu se elimină accizele”

Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă

Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă: „Zicala „moglie e buoi” e valabilă numai pentru alții?”