in

Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă: „Zicala „moglie e buoi” e valabilă numai pentru alții?”

Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă – Cazul generalului Roberto Vannacci, autorul unei cărți contra curentului, în care denunță multe din „relele” societății actuale, continuă să facă valuri. Zi de zi, noi polemici apar și dispar în legătură cu ideile generalului, care au deranjat foarte mult retorica oficială (a se citi propaganda oficială).
>>> Roberto Vannacci, generalul italian căsătorit cu o româncă, întoarce Italia pe dos cu o carte care se opune „gândirii unice”

Unele idei se referă la ce înseamnă „a fi italian”, criticând sosirea în masă a străinilor, și tocmai aici „l-au prins” pe general: una spune, alta fumează, ar spune un proverb. De fapt proverbul citat, celebru în Italia, este „moglie e buoi dai paesi tuoi”, care ar însemna, aproximativ, că relațiile de familie și de afaceri este bine să se desfășoare între persoane din același cerc. Dagospia, publicație satirică cunoscută, a titrat: „Vannacci, mai scutește-ne, zicala „soție și boi din satul tău” e valabilă numai pentru alții?”. În articol se explică faptul că „cel mai mare fan” al lui Roberto Vannacci este „atractiva Camelia Mihăilescu, soția româncă, cu care generalul are două fetițe”.
>>> Cutremur în Italia, șocul în direct în timpul știrilor: panică în studiou – VIDEO

Generalul Vannacci, criticat pentru că are soție româncă

Dintre numeroșii fani ai generalului Roberto Vannacci, care răsar ca ciupercile după publicarea fenomenului literar incorect politic „Lumea pe dos”, cu siguranță iese în evidență soția sa Camelia, scrie Dagospia. Camelia Mihăilescu căsătorită cu Vannacci, de origine română, este frumoasa soție a generalului (și bărbatului) cel mai discutat în prezent în Italia – în bine și rău.

Mamă a fiicelor lor Elena și Michela, mici campioane la Triatlon, Camelia îl susține cu putere pe Roberto pe rețelele de socializare, fericită de succesul publicistic care l-a copleșit și discută în italiană, engleză și română cu fanii entuziaști ai generalului care comentează cartea.
>>> Soția unui milionar cunoscut din România, numită șefă la consulatul general din Bologna

Camelia ar putea deveni „prima doamnă”?

Din postările ei de pe rețelele de socializare aflăm că iubește animalele și este pasionată de fitness, așa cum o demonstrează fizicul grozav arătat într-un videoclip care o înfățișează în sală (aici videoclipul https://www.facebook.com/reel/349405463764785 ).

E gata să devină și o personalitate media? O vom vedea în curând intervievată într-un talk-show, ocupând pe toată pagina într-o revistă glossy sau poate jucând într-un reality show?

Mai degrabă telegenică și cu oarecare asemănare cu fosta Miss Italia Cristina Chiabotto, cine știe, frumoasa Camelia și-ar putea umbri chiar și soțul în presă. În onoarea căruia se sărbătorește pe rețelele de socializare, cu o mulțime de pasionați care chiar îl doresc ca prim-ministru. Camelia ar putea fi următoarea primă doamnă italiană? Într-o „lume inversă”, așa cum ne învață soțul, orice se poate întâmpla, mai scrie Dagospia.
>>> Menajeră în casa unui conte la Veneția: ”Veneam de la ţară, cu toaletă în curte, acolo eram parcă pe altă planetă”

„Cartea soțului meu este bine scrisă și argumentată”

„Cartea soțului meu este bine scrisă și argumentată”. Dar și: «Într-o lume plină de ipocrizie și corectitudine politică, este o erezie să ai păreri personale ca om cu spatele drept și capacitatea și curajul de a le asuma și de a le susține!». Cel mai mare fan al lui Roberto Vannacci, generalul armatei italiene, criticat pentru cartea „Lumea pe dos”, este soția sa Camelia Mihăilescu. Românca de origine, Camelia Mihailescu apara munca sotului ei pe retelele de socializare, scrie și Open
>>> Calculul pensiilor pentru îngrijitoare și menajere în Italia: ghid practic. Ce pensie vei avea după 5 ani de contribuții

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Cutremur la Napoli, șoc în direct

Cutremur în Italia, șocul în direct în timpul știrilor: panică în studiou – VIDEO

Tâlhar linșat de mulțime la Roma

Situație scăpată de sub control în Italia, oamenii își fac dreptate singuri: VIDEO – Hoț linșat la Roma de mulțimea furioasă