in

Două românce judecate la Agrigento, și-au bătut vecina, tot o conațională, până au băgat-o în spital

Români în Italia: Două românce, de 32 și 35 de ani, au fost trimise în judecată la Agrigento după ce au fost denunțate de o conațională. Victima a declarat că a fost bătută de cele douăcu pumnii și picioarele până a ajuns la spital. Acum, răspund în fața judecătorului, scrie la sicilia.it.

Citiți și: Bătaie cu răngi, bâte și ciocane la un botez de români în Italia, doi în comă la spital. „Era sânge peste tot”

Două românce judecate la Agrigento

Judecătorul pentru audieri preliminare de la Tribunalul din Agrigento, Giuseppe Miceli, a trimis în judecată preventiv două femei originare din România și rezidente de mult timp în oraș. Sunt acuzate de hărțuire și vătămare corporală cu circumstanțe agravante.

Este vorba despre Mihaela Lucan, în vârstă de 32 de ani, și Romina Monalisa Lepadatu, în vârstă de 35 de ani. Prima audiere a avut loc pe 24 februarie în fața judecătorului de la Tribunalul din Agrigento, Fulvia Veneziano.

O altă româncă, vecină cu cele două, a relatat că a fost victima, din motive nu foarte bine definite, a unor acte de persecuție continuă din octombrie 2020 până în februarie 2021.

Într-o zi, ea ar fi fost agresată și bătută cu lovituri cu pumnii și picioarele. Apoi a fost dusă la spital. Victima s-a constituit parte civilă prin intermediul avocatului Gianfranco Pilato. Inculpații sunt apărați de avocații Paolo Ingrao și Fabio Inglima Modica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un deputat cere triplarea numărului de parlamentari aleși în străinătate: „Coaliției sărăciei îi este frică de votul Diasporei”

A dat norocul peste o badantă din Italia: a primit de la bătrân un apartament la Fontana di Trevi și indemnizație de 125.000 euro pe săptămână