in

A dat norocul peste o badantă din Italia: a primit de la bătrân un apartament la Fontana di Trevi și indemnizație de 125.000 euro pe săptămână

Badante în ItaliaBadantă milionară în Italia – O badantă din Italia l-a moștenit pe bătrânul pe care l-a îngrijit. Femeia a primit un apartament la Fontana di Trevi, în centrul Romei, și o rentă de 125.000 euro pe săptămână. Rudele bătrânului au atacat testamentul.

Badantă milionară în Italia

O îngrijitoare din Italia a îngrijit un om de afaceri, iar după moartea acestuia, ea a fost singura moștenitoare prin testament. Badanta a moștenit un apartament de peste 2 milioane de euro în centrul Romei, scrie Ilmessagero.it, citat de gandul.ro.

Antea Placida Retta, îngrijitoare italiană de 57 de ani, a fost unica moștenitoare prin testament a unui om de afaceri foarte bogat. Mario Di Carlo, fost afacerist în domeniul sănătății, a decedat în 2017 la vârsta de 90 de ani.

La vremea aceea, îngrijitoarea era deja proprietara unui apartament în valoare de peste 2 milioane de euro, situat în centrul vechi al Romei, pe care afaceristul l-a trecut pe numele acesteia când el încă trăia.

Badantă condamnată pentru înşelăciune în Italia: „Dacă aș fi știut, nu aș fi acceptat niciodată DONAŢIA”, spune românca

Nepoții au dat-o în judecată

Nepoții bărbatului au dat-o în judecată pe femeie, susținând că a profitat de bătrânul afectat de demență senilă.

Acum procurorii au trimis-o în judecată pe femeie. Conform rechizitoriului, Mario Di Carlo, ar fi fost păcălit timp de șase ani, din 2009 până în 2015, de îngrijitoarea Antea Placida Retta.

„Putea să-i dea și genți Louis Vuitton, la banii lui era ca și cum i-ar fi dat bomboane, dar nu un apartament în centrul Romei. După moartea soției era foarte schimbat”, a spus un colaborator de-al bătrânului.

Badantă milionară în Italia – Apartament la Fontana di Trevi

Astfel, badanta rezulta ca fiind proprietara unui apartament în Largo del Nazareno, în apropiere de Fontana di Trevi, în valoare de 2.600.000 de euro, a unei polițe de asigurare de viață în valoare de 3 milioane de euro și în fiecare săptămână primea ca bani de cheltuială suma de 125.000 de euro.

Carte șoc publicată în Italia: „Sunt româncă, 52 de ani, lucrez ca badantă pentru 1.000 de euro. Nu-mi ajung banii și mă și prostituez”

Omul de afaceri italian a cunoscut-o pe badantă în spital, când soția lui era internată, fiind grav bolnavă și i-a oferit un loc de muncă la clinica Villa Delia, al cărei proprietar era.

Nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată că femeia, în realitate, ar putea profita de un moment de fragilitate al bărbatului care, în anul 2009, a început să dea primele semne de demență senilă.

Femeia ar fi uneltit pentru a-l păcăli pe bătrân

Astfel, Antea Placida Retta a câștigat încrederea lui Di Carlo și a reușit să obțină, potrivit acuzației, o serie de avantaje economice, până la numirea sa ca moștenitor unic, excluzându-i total pe cei trei nepoți.

Badanta a reușit să îl convingă pe afacerist să o adauge ca beneficiar la contul său bancar, devenind practic cotitular. Un acces gratuit la activele economice ale bărbatului care i-a semnat și cecuri în alb.

Femeia ar fi virat în repetate rânduri bani rudelor sale și și-a acordat singură o indemnizație săptămânală de 125 de mii de euro.

De situație ar fi profitat și șoferul bătrânului, care este acuzat că a primit numeroase cecuri în valoare de 74.000 de euro.

Fratele badantei a fost acuzat și el că a primit, în mai multe rânduri, cecuri în alb de la antreprenor și transferuri bancare de 15.000 de euro.

Procesul penal este în desfășurare.

Fostă badantă arestată la Arezzo, prinsă la furat din casa în care a lucrat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
bataie femei

Două românce judecate la Agrigento, și-au bătut vecina, tot o conațională, până au băgat-o în spital

Von der Leyen, amenințare la adresa Italiei: „Dacă votul merge prost, vom proceda ca și cu Ungaria”