in

Premierul Mario Draghi pozitiv la Covid-19. „Nu te vaccinezi, te îmbolnăvești și mori”


Premierul Mario Draghi pozitiv la Covid-19. Starea lui de sănătate este bună: este asimptomatic, potrivit presei italiene.

Draghi calorifer

Draghi pozitiv la Covid

Premierul, Mario Draghi a fost testat pozitiv cu Covid-19 și este asimptomatic, a anunțat Guvernul italian. Astfel că Draghi anulează deplasările în srăinătate. Miniștrii Luigi Di Maio și Roberto Cingolani vor reprezenta guvernul în misiunile din Republica Angola și Republica Congo, programate pentru miercuri 20 și joi 21 aprilie. Starea de sănătate a premierului este în prezent bună, scrie ANSA.

Misiunea în Angola și Republica Congo

După scurta pauză de Paște, Draghi trebuia să plece în Africa pentru „turul gazelor”, misiune prin care va trebui să asigure o anumită independență față de gazele rusești pentru lunile mai reci și în vederea următorilor doi-trei ani.

Premierul vrea să semneze noi acorduri de aprovizionare cu Congo, Angola și Mozambic. Din aceste țări, împreună cu Algeria, Italia își propune să obțină aproximativ 50% din energie până în 2023. Va fi înlocuit în misiunea în Africa de miniștrii Di Maio și Cingolani.

Nu se știe dacă premierul va putea călători în Mozambic, voiaj a cărui dată nu a fost încă definită. În schimb, cei doi miniștri vor defini acordurile pentru achiziționarea de gaze în Angola și Congo.

Oprirea gazului rusesc, Draghi: „Vreți pacea sau aerul condiționat?”

Starea de sănătate e bună

Prim-ministrul Draghi, în schimb, rămâne în observație pentru moment: starea lui de sănătate este bună și rămâne asimptomatic pentru moment, dar starea de pozitivitate l-a împiedicat neapărat să călătorească. Probabil, după întreruperea din cauza virusului, Draghi va reveni la lucru la pachetul energetic și la decretul care conține prelungiri de ajutor pentru facturi și carburanți precum și fonduri pentru primirea refugiaților din Ucraina, poate o extindere a audienței bonusului social. și garanții pentru lichiditatea corporativă.

Draghi: „Apelul de a nu fi vaccinat este un apel de a muri” – VIDEO

„Nu te vaccinezi, te îmbolnăvești și mori. Sau îmbolnăvești pe alții și îi faci să moară”

Draghi, un taliban al vaccinurilor și al restricțiilor puternice antipandemice, a rămas celebru pentru declarația (contrazisă de realitate) cu privire la vaccinuri: „Nu te vaccinezi, te îmbolnăvești și mori. Sau îmbolnăvești pe alții și îi faci să moară”. Teoretic, Draghi este vaccinat cu trei doze.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Muncitor român a căzut de la 10 metri înălțime

Cade de la 10 metri, muncitor român moare după un accident la muncă la Brescia

O româncă și-a înjunghiat partenerul italian

Roma, ceartă de Paștele catolic, o româncă și-a înjunghiat partenerul italian în cap