in

Farmaciile din Roma asaltate de persoane care au nevoie de certificatele verzi tipărite. ”Nu suntem tipografii”

Certificatul verde va fi introdus din 6 august și va fi nevoie de el pentru a intra în restaurante, cluburi, cinematografe, teatre, piscine și săli de sport. Farmaciile din Roma sunt luate cu asalt de oameni care au nevoie de certificatele verzi tipărite. „Nu suntem tipografii, furăm din timpul celor cu adevărat bolnavi”, spun farmaciștii.

Reprezentanții Federfarma – o federație în Italia care reprezintă peste 19.000 de farmacii private convenționate – se plâng că farmaciile din Roma au fost luate de asalt de oameni care au nevoie de certificatele verzi tipărite, scrie ANSA.

„Imprimăm green pass-uri continuu. Unii oameni vin cu cardurile de sănătate pentru întreaga familie și cer și mai multe copii. Ne-am redus de la farmacie la tipografie”, spune Andrea Cicconetti, președintele Federfarma Roma.

Acesta spune că una e să tipărești 10 certificate verzi pe zi și alta 100-120.

IMPORTANT pentru cei care vor să obțină cetățenia română! Acum se poate comunica cu autoritățile și online

„Vin să tipărească certificate verzi pentru familii întregi. Toate acestea costă, atât din punct de vedere economic, cât și din punctul de vedere al timpului, furat persoanelor bolnave care stau la coadă pentru a-și lua medicamente”, adaugă președintele Federfarma Roma.

Și programările la vaccinare au fost luate cu asalt în Italia, după decizia Guvernului de a introduce certificatul verde. Francesco Figliuolo, comisar extraordinar responsabil de campania de vaccinare, a spus că în unele regiuni programările au crescut cu mai mult de 200%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

A ţinut sub teroare o tânără mai bine de doi ani şi a obligat-o să se prostitueze în Italia, românul a fost arestat în țară

Italia, certificatele COVID false, vândute pe internet cu sume între 100 și 450 de euro. ”Vor trece de orice control”