in

Guido Crosetto a vizitat trupele italiene din România: „O rană deschisă în inima Europei” – video

Guido Crosetto în RomâniaMinistrul italian al apărării a fost dornic să viziteze militarii dislocați în România, Ungaria și Bulgaria deoarece aceștia sunt cei mai apropiați de conflictul aflat în derulare din Ucraina.

Guido Crosetto a vizitat România

„Este just ca guvernul italian să aducă aici în România salutul patriei”: ministrul Apărării Guido Crosetto a declarat acest lucru când s-a întâlnit cu soldații italieni din „Task Force Air” desfășurată în România în cadrul batalionului NATO din misiunea care vizează întărirea flancului estic al Alianței.

Crosetto a fost dornic să viziteze militarii dislocați în Ungaria, România și Bulgaria, deoarece aceștia sunt cei mai apropiați de conflictul aflat în desfășurare din Ucraina. „Este o rană deschisă în inima Europei pe care vrem să o vindecăm în orice mod posibil”, a spus Crosetto, vorbind despre război.

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO

„Faceți o treabă importantă, lângă o graniță dificilă”, a adăugat ministrul, adresându-se militarilor. „Lucrăm cu egală hotărâre pentru a aduce pacea” și asta pentru că „pacea este binele suprem care trebuie atins”. „Țara se bucură de munca dumneavoastră, Italia se bucură de ea și de aceea vreau să vă mulțumesc”, a spus ministrul, citat de Agenzia Nova.

Cât costă războiul din Ucraina pentru fiecare italian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Speranța de viață în Italia

Italia este a cincea țară din lume pentru speranța de viață. Pe ce loc se află România

Drama singurătății în Puglia

Vecinii merg să-i facă urări de Crăciun, dar îl găsesc pe jos: era mort de o lună