Menu
in

Medicul cu a cincea doză în ieslea lui Iisus de la biserica Santa Maria in Trastevere din Roma – VIDEO ȘOC

Ieslea cu a cincea doză la Roma – În ieslea lui Iisus amenajată de organizația religioasă Sant’Egidio la celebra biserică Santa Maria in Trastevere, a fost construit un adevărat centru de vaccinare pentru a cincea doză: un medic este înconjurat de oameni cu măști care așteaptă cu mâinile în rugăciune să primească serul. ⬇⬇ VIDEO mai jos⬇⬇
>>> Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor

Ieslea cu a cincea doză la Roma

Iată ce scrie Marco Tosatti pe blogul său: «Ieslea blasfemă a comunității Sant’Egidio închinată în fața „Dumnezeului vaccinului”»

„Nebunia info-pandemică afectează încă o dată Sfântul Crăciun.
În ieslea Bisericii Santa Maria in Trastevere, din Roma, puteți vedea o statuetă cu o uniformă de medic și pancarta care cheamă la vaccinul anti-covid (a cincea doză).
În fața statuetei „sanitare” se pot vedea și alte statuete care înfățișează oameni îngenunchiați, invocați și reverenți, parcă pentru a înțelege că și anul acesta „așteptarea vigilentă” a fiului lui Dumnezeu născut copil este însoțită de așteptarea celui de-a cincea doze de „vaccin al lui Dumnezeu” .

Cineva a spus că este un act de dragoste (prostie colosală, negată de realitate și știință și de Pfizer însăși), bine, Sant’Egidio este dintr-o zonă politică hiper-vaccinistă, ca PD, dar să pună serul în iesle e poate cam prea mult. Și într-adevăr reacțiile nu lipsesc.
>>> Sosesc alienii la Vatican? Scandalul ieslei de Crăciun, cu Darth Vader, astronauți și Isus în formă de torpilă -VIDEO

Videoclip viral

Un videoclip filmat de un cetățean al capitalei, vizitând ieslea creată de Comunitatea Sant’Egidio, a devenit viral în ultimele ore și transmite mesajul bine, mai mult decât se poate scrie în cuvinte. Inutil să subliniem blasfemia unei astfel de creații, care are foarte puțin de-a face cu Sfântul Crăciun și cu sensul profund și original al ieslei.

https://www.gazetaromaneasca.com/wp-content/uploads/2022/12/ieslea-santegidio.mp4

Propaganda de vaccinare, încă o dată, continuă nestăpânită, fără să acorde atenție nimic, chiar și indiferent de sensibilitatea religioasă a fiecăruia. La urma urmei, după ce și-au călcat în picioare drepturi și libertăți cu permisul verde și după ce și-au pierdut locurile de muncă, îngrijirea sănătății, momentele de recreere, sportul și, bineînțeles, demnitatea a milioane de italieni, ce mai au nevoie pentru a revolta? Sentiment religios?

Toate acestea, din păcate, sunt agravate de faptul că apar numeroase cazuri de efecte adverse ale vaccinurilor anti-Covid la oameni care au avut încredere în duo-ul Draghi-Speranza (și în Viro-Starurile care au amplificat „verbul”) sau care au avut încredere, supuși vaccinării pentru a nu-și pierde locul de muncă. Desigur, în tăcerea complice a mass-media!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version