in

Il Messaggero: Guvernul Italiei are în vedere extinderea stării de urgență până în iulie

Italia are în vedere extinderea stării de urgență ca urmare a pandemiei coronavirusului de la sfârșitul lunii ianuarie până la sfârșitul lunii iulie. Acest lucru a fost anunțat de cotidianul roman „ll Messaggero” (ediția de miercuri), citat de orf.at

Mai exact, este planificat ca guvernul prim-ministrului Giuseppe Conte să prelungească starea de urgență cu încă șase luni, a scris ziarul.

Guvernul a declarat starea de urgență pe 31 ianuarie 2020 timp de șase luni după ce romanul SARS-CoV-2 a fost detectat într-un cuplu chinez din Roma. În iulie a fost prelungită până la 15 octombrie și apoi până la 31 ianuarie 2021. Mai multe ordonanțe guvernamentale pentru protejarea sănătății publice se bazează pe starea de urgență.

Guvernul Conte a decis măsuri Covid pentru perioada până la 15 ianuarie. O altă reglementare este așteptată săptămâna viitoare pentru a ține seama de ultimele evoluții ale pandemiei.

Italia devine ROȘIE de „Befana”, iată ce puteți face pe 6 ianuarie. Amenzi de 1.000 de euro pentru nerespectarea regulilor

Verona, muncitor român de 54 de ani, găsit mort în pivniță de către partenera sa