in

Impozitul auto în Italia, vești bune pentru cei care nu l-au plătit. Ce stabilește decretul fiscal

Ai mașină în Italia și ai uitat sau n-ai vrut să plătești impozitul auto (bollo auto) mai mulți ani, dar ai primit deja o somație de plată la Equitalia? Poți să stai liniștit, decretul fiscal care „iartă” întârzierile la multe amenzi îi iartă și pe cei aflați în această situație, așa cum specifică portalul laleggepertutti.it.

Sumele din urmă, până la sfârșitul lui 2016, pot fi plătite fără penalitățile care uneori depășeau suma inițială datorată. Pentru a cere „sanatoria” pentru „bollo auto”, trebuie să prezentați o cerere până la 31 martie 2017 pe formularul de pe site-ul Equitalia.

Plata sumelor se poate face în maxim cinci rate, cu scadența în iulie, septembrie și noiembrie 2017, precum și aprilie și septembrie 2018. 70% din datorie trebuie plătită în 2017.

Cei care nu aderă la ”sanatoria del bollo auto” vor fi mai expuși riscului de executare silită față de trecut. Cu noul decret fiscal, Agentul de încasare (Agente della riscossione) care înlocuiește Equitalia (se va numi Agenzia delle Entrate-Riscossione) va avea mai multe puteri de investigații în cautarea bunurilor de executat.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Succesul unui sindicalist român: Cătălin Radu, primul imigrant în conducerea Cgil Monza

Vicenza, transporta panouri solare furate de 40.000 de euro