in

Infern de foc pe autostradă, Italia tăiată în două. Cozi de kilometri

Infern de foc pe autostradă – Un accident rutier de amploare a îngenuncheat traficul pe Autostrada del Sole (A1) în această după-amiază. În urma accidentului, care a avut loc chiar înainte de ora 16:00 între casele de taxare Valdarno și Battifolle, a luat foc un vehicul greu, provocând închiderea secțiunii de autostradă în ambele sensuri.

Infern de foc pe autostradă

Accidentul a provocat o coloană vizibilă de fum negru, vizibilă chiar și de la câțiva kilometri distanță, care a atras rapid atenția trecătorilor și a șoferilor. Cozile sau întins pe kilometri, cu vehicule oprite atât la nord, cât și la sud, împărțind efectiv Italia în două părți, potrivit arezzonotizie.

Noul cod rutier în Italia: apare suspendarea permisului ”pe termen scurt” cu mai puțin de 20 de puncte

La fața locului, intervenția pompierilor a fost rapidă, echipele ocupate cu ținerea flăcărilor și asigurarea siguranței zonei. În plus, poliția rutieră și personalul Autostrade per l’Italia sunt implicați activ în operațiunile de management al traficului și asistența șoferilor blocați în trafic.

Kilometrii de cozi cresc pe măsură ce orele trec: la bariera Arezzo sunt deja 3 km de cozi, în timp ce pe direcția Roma vehiculele oprite ajung la 11 kilometri. Șoferii sunt sfătuiți să urmeze indicatoarele pentru rute alternative, cum ar fi ieșirea pe Arezzo și luarea pe SR 69 spre Valdarno pentru a reveni la A1 sau să folosească intersecția Siena-Bettolle SS326 pentru călătorii lungi spre Florența.

Pentru a atenua inconvenientele, a fost organizată o distribuție de apă pentru utilizatorii blocați la cozi, în încercarea de a aduce o ușurare minimă în așteptarea redeschiderii benzilor. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să actualizeze șoferii în timp real cu privire la evoluția operațiunilor de recuperare și restabilirea circulației normale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii au primit venit de cetățenie fără a avea dreptul, escrocherie de 300 de mii de euro

sot italian inselat

Româncă acuzată de șantaj și delapidare: și-a înșelat soțul italian cu 110.000 de euro și a fugit