in

Româncă acuzată de șantaj și delapidare: și-a înșelat soțul italian cu 110.000 de euro și a fugit

Româncă acuzată de șantaj și delapidare. O femeie tânără și atrăgătoare, în vârstă de 38 de ani și originară din România, a intrat într-o relație romantică cu un bărbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia. Deși aparent era o poveste de dragoste idilică, femeia avea cu totul alte intenții. Ea și-a pus în minte să obțină cât mai mulți bani posibil de la partenerul său vulnerabil.
>>> Româncă terorizată de soț, ce a povestit judecătorilor italieni: ”Mă duc la închisoare cu capul tău în mână”

Româncă acuzată de șantaj și delapidare

Planurile ei s-au materializat într-o căsătorie rapidă și în promisiuni de o viață fericită împreună. Cu toate acestea, după ceremonie, a început să pună în aplicare un plan malefic. În decursul unui an, ea a reușit să obțină nu mai puțin de 110.000 de euro de la bărbatul său prin diverse pretexte și manipulări subtile, scrie Il Mattino.

După ce și-a atins obiectivul, femeia a dispărut fără urmă, lăsându-l pe bărbatul de 62 de ani nu doar cu sufletul zdrobit de sfârșitul brusc al iubirii lor aparent perfecte, ci și cu conturile goale. Conștientizând că a căzut pradă unui plan malefic, bărbatul a decis să apeleze la autorități.

Anchetatorii de la compania Mirabella Eclano au preluat cazul și, după o investigație meticuloasă, au reușit să dea de urma femeii. Aceasta a fost acuzată de șantaj și delapidare, iar acum va trebui să facă față justiției pentru acțiunile sale condamnabile.Româncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Infern de foc pe autostradă, Italia tăiată în două. Cozi de kilometri

Se schimbă vremea în Italia, temperaturile scad brusc cu până la 12 grade: ploi, furtuni și chiar ninsoare