in

Genova, infirmier moare în timp ce face jogging, iar un lucrător moare la muncă la hotel. „Probabil din cauza căldurii”

 Știri ItaliaMoare în timp ce face jogging – Un infirmier de la Asl 4 din Chiavari, Roberto Caponera, a murit în dimineața de 23 iulie în timp ce făcea jogging. În aceeași zi, un lucrător a murit la muncă la un hotel. „Probabil din cauza căldurii”, scrie ANSA.

Moare în timp ce face jogging

Bărbatul alerga la Lavagna (provincia Genova), la nouă dimineața, când s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ. Când a ajuns la spital, era deja mort. Nu este exclus ca motivul morții să fie căldura, scrie ANSA.

„Întreaga comunitate de operatori ASL 4, împreună cu președintele și consilierul pentru sănătate al Regiunii Liguria, Giovanni Toti, scrie instituția de sănătate într-o notă – se alătură durerii familiei colegului Roberto Caponera, care a murit brusc și prematur, azi dimineață din cauza unei boli”.

„Amintirea din aceste momente de nedumerire – adaugă directorul general al Asl 4, Paolo Petralia – este însoțită de conștientizarea unei cariere profesionale trăite de Roberto în slujba bolnavilor din sala de operație și o contribuție substanțială la îngrijirea și vindecarea multora dintre ei”.

Italia, moartă la doar 37 de ani din motive neclare, la o oră după ce a intrat în camera de urgență

Mort în timp ce muncea la hotel

Cazul infirmierului „mort de căldură” ar fi al doilea caz în aceeași zi, după spălătorul de vase în vârstă de 47 de ani care a murit în hotelul în care lucra din Diano Marina (Imperia).

Un bărbat de 47 de ani, angajat al unui hotel din Diano Marina (Imperia), Metropol din via Provvidenza, unde lucra la spălat vase, a murit în 23 iulie dimineață după ce i s-a făcut rău. Nu este exclus ca căldura puternică să fie cauza morții, scrie ANSA.

Bărbatul, de origine nord-africană, a primit îngrijiri de la personalul hotelului care a dat alarma la 118. O ambulanță a sosit, dar pentru bărbatul de 47 de ani nu mai era nimic de făcut. Era deja mort.

La Spezia, muncitor român mort de infarct pe șantierul naval Ferretti: „Doborât de căldura extremă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
badanti lombardia

Lombardia, țara îngrijitoarelor și a menajerelor, creștere spectaculoasă a angajărilor, dar 6 din 10 lucrează ”la negru”

Protestul fermierilor din Napoli, lapte vărsat în fața Regiunii. „Peste 100.000 de animale ucise degeaba” – VIDEO