in

Îngrijitoare română găsită moartă la Milano, misterul se adâncește: crimă sau sinucidere?

Investigatorii nu reușesc să rezolve moartea menajerei române de 35 de ani, Mariana Odică, decedată în noaptea de 8 spre 9 iulie în apartamentul angajatoarei sale de pe viale Coni Zugna 65, un apartament de 1,5 milioane de euro în centrul orașului Milano.

Autopsia nu a furnizat elemente clare pentru a se înțelege dacă este un suicid sau un omor și acum soluția pare că stă într-o cheie. Acea cu care a fost închisă ușa de intrare în locuință.

În locuință a fost găsită legătura de chei încredințată româncei de către proprietară, aceasta din urmă confirmând că o are pe a sa și că nu cunoaște existența altor copii. Posibilitățile sunt două: ori victima, deși sosise de numai o săptămână în casă, a făcut o copie care apoi a fost luată de asasinul ei, ori chiar și-a luat viața.


Citiți despre acest caz:

Milano, menajeră română găsită moartă în casa unde lucra, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie


Dubiile apar din modalitatea morții: cinci înjunghieri în gât și piept, dintre care numai două mai profunde. Un mod cu certitudine neobișnuit de a te ucide însă nu imposibil. În sprijinul acestei teze vine faptul că femeia a murit din cauza pierderii de sânge însă nu s-a mutat din locul în care a fost lovită. Nu există semne de târâre (încercare firească pentru oricine a fost agresat) și nici măcar răni la mâini suferite în timpul apărării de lovituri.

Între timp se așteaptă rezultatul testelor toxicologice: numai atunci se va ști dacă femeia a consumat substanțe.

Ușa-fereastră care dă în balconul de la primul etaj a fost găsită deschisă. Femeia cu siguranță a primit o vizită.

Ultima persoană care ar fi văzut-o vie a fost identificată și este vorba de un chiriaș al proprietarei casei. Un bărbat care a sosit în weekend la casa proprietarei pentru a preda 450 de euro, chiria pentru un apartament. Această persoană a dus banii în numerar și i-a predat româncei. Banii erau toți, au fost găsiți în casă pe o masă. Din acest motiv ipoteza unui furt a fost eliminată de anchetatori.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tenorul Alin Stoica, marele câștigător al premiului ”Luciano Pavarotti” de la Sarzana. Va cânta alături de Domingo si Carreras la Arenele din Verona

Ragusa, familie de români, trăia într-un container plin cu telefoane, bijuterii și arme. Nu au putut indica proveniența