in

Îngrijitoare română găsită moartă la Milano, misterul se adâncește: crimă sau sinucidere?

?????????????????????????????????????????????????????????

Investigatorii nu reușesc să rezolve moartea menajerei române de 35 de ani, Mariana Odică, decedată în noaptea de 8 spre 9 iulie în apartamentul angajatoarei sale de pe viale Coni Zugna 65, un apartament de 1,5 milioane de euro în centrul orașului Milano.

Autopsia nu a furnizat elemente clare pentru a se înțelege dacă este un suicid sau un omor și acum soluția pare că stă într-o cheie. Acea cu care a fost închisă ușa de intrare în locuință.

În locuință a fost găsită legătura de chei încredințată româncei de către proprietară, aceasta din urmă confirmând că o are pe a sa și că nu cunoaște existența altor copii. Posibilitățile sunt două: ori victima, deși sosise de numai o săptămână în casă, a făcut o copie care apoi a fost luată de asasinul ei, ori chiar și-a luat viața.


Citiți despre acest caz:

Milano, menajeră română găsită moartă în casa unde lucra, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie


Dubiile apar din modalitatea morții: cinci înjunghieri în gât și piept, dintre care numai două mai profunde. Un mod cu certitudine neobișnuit de a te ucide însă nu imposibil. În sprijinul acestei teze vine faptul că femeia a murit din cauza pierderii de sânge însă nu s-a mutat din locul în care a fost lovită. Nu există semne de târâre (încercare firească pentru oricine a fost agresat) și nici măcar răni la mâini suferite în timpul apărării de lovituri.

Între timp se așteaptă rezultatul testelor toxicologice: numai atunci se va ști dacă femeia a consumat substanțe.

Ușa-fereastră care dă în balconul de la primul etaj a fost găsită deschisă. Femeia cu siguranță a primit o vizită.

Ultima persoană care ar fi văzut-o vie a fost identificată și este vorba de un chiriaș al proprietarei casei. Un bărbat care a sosit în weekend la casa proprietarei pentru a preda 450 de euro, chiria pentru un apartament. Această persoană a dus banii în numerar și i-a predat româncei. Banii erau toți, au fost găsiți în casă pe o masă. Din acest motiv ipoteza unui furt a fost eliminată de anchetatori.

 

Tenorul Alin Stoica, marele câștigător al premiului ”Luciano Pavarotti” de la Sarzana. Va cânta alături de Domingo si Carreras la Arenele din Verona

Ragusa, familie de români, trăia într-un container plin cu telefoane, bijuterii și arme. Nu au putut indica proveniența