in

Italia, adolescent de 15 ani, a murit după ce a mâncat sushi la un restaurant chinezesc

O întreagă familie plânge după moartea unui adolescent de 15 ani, care a pierit inexplicabil, după ce a mâncat sushi la un restaurant chinezesc din Italia. Patronul restaurantului şi un medic sunt acum anchetaţi de poliţie.

Procurorul care a dispus autopsia a trecut deja două nume în registrul suspecților cu ipoteza de omor din culpă: proprietarul restaurantului, un cetățean chinez în vârstă de 55 de ani și medicul generalist care i-a prescris lui Luca terapia la domiciliu, în vârstă de 61 de ani.

Părinții tânărului de 15 ani sunt încă în stare de șoc şi încearcă din răsputeri să înțeleagă ce s-a întâmplat şi cum a fost posibil ca fiul lor să piară în urma unei cine la restaurant.

Cagliari, româncă de 50 de ani, omorâtă în casa ei, înjunghiată de mai multe ori

Băiatul era foarte sănătos, nu avea patologii anterioare

Calvarul a început pe 23 noiembrie, după ce Luca a mers într-un local cu tematica „tot ce poţi mânca” la 14.99 de dolari. Ieşise în oraş cu alţi trei prieteni şi au hotărât că acolo este locul perfect unde să-şi petreacă seara.

La câteva ore însă, adolescentul a început să se simtă rău, să aibă febră, vărsături şi diaree, potrivit La Stampa, citată de ObservatorTV.

De asemenea şi ceilalţi băieţi care au mâncat au avut simptomele unei toxiinfecţii alimentare, într-un caz confirmat pentru bacteria salmonella, bacterie care însă duce rareori la deces.

A luat copiii și a fugit în România: condamnată la doi ani de închisoare pentru răpire

Găsit fără viață chiar de părinții săi

Conform detaliilor din anchetă, după primele simptome, medicul prescrisese un antipiretic pentru febră și fermenti lactici pentru tulburări intestinale, apoi un antibiotic.

Starea de sănătate a adolescentului se îmbunătăţise după o săptămână: febra îi scăzuse, iar situaţia părea să se amelioreze încet-încet.

Pe 2 decembrie însă, dintr-o dată a început să se simtă mai rău, condiţia sa deteriorându-se dintr-o dată. La scurt timp inima a încetat să-i mai bată. Ar fi fost găsit fără viață chiar de părinții săi, care credeau iniţial că doarme.

Cercetările vor fi clarificate, anunţă autorităţile, mai ales pentru a fi stabilită cu exactitate cauza morţii, dar şi pentru a afla cine se face responsabil pentru tragedia cumplită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
intrare romani Italia

Cum pot intra românii în Italia începând de astăzi: formular, certificat, test

sosoaca rai uno

Iohannis, despre scandalul Șoșoacă-Goracci: „Cer să se verifice la SÂNGE”