in

Italia, au intrat în Cartea Recordurilor ca fiind „cel mai bătrân cuplu care divorțează”, soția îl înșelase în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În urmă cu nouă ani, chiar înainte de Crăciun, un cuplu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind „cel mai bătrân cuplu care divorțează”. Motivul? O infidelitate petrecută în 1940. Atunci când au hotărât să divorțeze, bărbatul avea 99 de ani, iar soția sa 96. Cuplul era căsătorit de 77 de ani.

Întâmplarea face ca italianul să descopere la fundul unui sertar câteva scrisori vechi. Intrigat, acesta a deschis plicurile pe spatele cărora se afla numele soției sale. Astfel bătrânul a descoperit că soția sa îl înșelase în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Soția s-a a recunoscut în lacrimi că a avut o aventură și l-a rugat să o ierte pentru greșeala făcută în urmă cu 77 de ani, fără sorți de izbândă însă. Cu toate că au fost căsătoriți mai mulți ani decât trăiesc mulți oameni, bărbatul a decis să depună actele de divorț imediat.

Cuplul are 5 copii, nepoți și chiar strănepoți. Din spusele unuia dintre copii, cei doi pătrânei au mai fost, în urmă cu 10 ani, la un pas de divorț. Atunci bărbatul s-a mutat în casa unuia dintre copii.

Cazul a intrat în cartea în cartea recordurilor din două motive: bărbatul este cel mai bătrân om care divorțează, iar aceasta căsătorie ar fi cea mai lungă care s-a încheiat printr-un act de divorț.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Perugia, un român s-a urcat pe casa patronului la care lucra și a amenințat că-și dă foc, trebuia să încaseze 10.000 de euro

Român rezident la Asti, prins la volanul unei mașini cu număr românesc: denunțat pentru fraudă împotriva statului