in

Perugia, un român s-a urcat pe casa patronului la care lucra și a amenințat că-și dă foc, trebuia să încaseze 10.000 de euro

Un român de 41 de ani, din Italia, a fost la un pas să comită un gest extrem din cauză că patronul italian „uitase” să-l plătească de mai multe luni. Întreaga poveste s-a produs la Perugia, unde românul a solicitat neplata unor salarii în valoare totală de circa 10.000 de euro.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, pentru că nici marţi nu i-au intrat banii în cont, românul a decis să să-şi facă singur dreptate. A luat două bidoane cu benzină, nişte cârpe şi o brichetă şi s-a urcat pe casa patronului său.

A ameninţat că îşi dă foc şi a fost convins cu greu, după aproximativ două ore de negocieri, să renunţe gândurile sale.

Culmea este că, până să obţină banii cuveniţi de la patronul său, tot românul riscă să plătească pentru gestul său, fiind pasibil de primirea unei amenzi de câteva sute de euro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Incident la sluba de Bobotează într-o biserică din Milano: un imigrant egiptean s-a urcat pe altar și a început să blesteme, s-a declanșat panica

Italia, au intrat în Cartea Recordurilor ca fiind „cel mai bătrân cuplu care divorțează”, soția îl înșelase în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.