in

Padova, român de 48 de ani, a vrut să-şi pună capăt zilelor, salvat în extremis datorită unui șofer italian

Un român de 48 de ani, stabilit în Italia, a vrut să-şi pună capăt zilelor, în localitatea Vigonza, provincia Padova, şi a fost salvat in extremis graţie intervenţiei prompte a unui cetăţean italian de 30 de ani.

Românul mergea pe bicicletă şi s-a oprit în momentul în care a ajuns pe un pod din localitatea respectivă. Conform presei italiene, citate de observator.tv, în acel moment, italianul, şofer pe o maşină de tractări auto, a intrat la bănuieli şi a încetinit.

În momentul în care românul a azvârlit cu bicicleta de pământ, italianul a oprit maşina şi a coborât pentru a-l aborda pe român, fiindu-i clar că acesta vrea să recurgă la un gest necugetat.

Italianul a încercat să-l oprească pe român, dar efortul său a fost în zadar. Totuşi, el a reuşit să solicite intervenţia autorităţilor, iar pompierii au ajuns la faţa locului extrem de rapid.

Românul a sărit în râu, a încercat să se prindă de unul dintre stâlpii podului, dar a fost luat de ape. Pompierii l-au recuperat în stare de inconştienţă, însă întreaga poveste a avut un happy-end, românul revenind la viaţă.

Eroul italian a precizat că „am făcut tot ce mi-a stat în putinţă şi sper să fi fost de folos”.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Daniel Dănăilă şi Alexandru Ciofu, EROI ÎN ITALIA: au salvat de la moarte doi pensionari implicați într-un accident


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România îşi alege preşedintele în noiembrie. Ce planuri are Miron Cozma cu românii din străinătate

A impresionat cântând la pianul din aeroportul din Palermo: ”S-au lăsat vrăjiţi de muzica lui, nu îi cunosc povestea, suferinţa”