in

A impresionat cântând la pianul din aeroportul din Palermo: ”S-au lăsat vrăjiţi de muzica lui, nu îi cunosc povestea, suferinţa”

Claudiu, un tânăr orădean aflat în Italia pentru a primi tratamentul necesar pentru boala sa, insuficienţă renală cronică, a impresionat cântând la pianul amplasat în aeroportul din Palermo. Orădeanul a fost filmat de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a publicat videoclipul pe pagina sa de Facebook spunând că a asistat la „două minute de vrajă”, scrie ebihoreanul.ro. 

„Linişte pe aeroportul din Palermo. Cântă Claudiu. Claudiu este din Oradea, suferă de insuficienţă renală cronică şi este dependent de un aparat de dializă. Ieri seară a suportat timp de 3 ore şi jumătate tratamentul de supravieţuire. Pianul îl linişteşte şi de acolo se dăruieşte. Necunoscuţii din aeroport care s-au lăsat vrăjiţi de muzica lui nu îi cunosc povestea, suferinţa, dar i-au simţit bucuria de a dărui”, a scris politicianul în descrierea filmuleţului.

USR-istul a continuat: „M-am uitat la mâinile lui, la mâna cu fistula care îi este împunsă cu ace groase la fiecare dializă… Clapele pianului din Palermo au primit dragoste astăzi. (…) Mulţumim, Claudiu”. 

Videoclipul a adunat în scurt timp numeroase distribuiri şi comentarii din partea unor oameni care-l felicitau şi încurajau pe Claudiu. 

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Padova, român de 48 de ani, a vrut să-şi pună capăt zilelor, salvat în extremis datorită unui șofer italian

După 15 ani în străinătate, au deschis în sat la ei o afacere cu paste proaspete: ”Ideea s-a născut muncind în Italia”