Menu
in

Italia, bătrân de 86 de ani păcălit de o româncă: S-a prefăcut că este „iubita lui” și i-a furat 5.000 de euro și aparatul de cartofi prăjiți

Italia, bătrân păcălit de o româncă: ea s-a prefăcut că este iubita lui, și cu ajutorul unor complici, a reușit să-i fure 5.000 de euro și diverse bijuterii, plus mașina de făcut cartofi prăjiți.
>>> Familie de români din Bologna, evaziune fiscală totală: au ascuns peste 100.000 de euro. Garda de Finanțe i-a prins pe Facebook

Italia, bătrân păcălit de o româncă

În total, trei persoane de naționalitate română, dintre care două femei, au pus la cale înșelătoria. Mai întâi l-au convins pe bărbatul în vârstă să fie asistat convingându-l de bunătatea intențiilor lor. Odată câștigată încrederea, una dintre femei, de 52 de ani, s-a prefăcut că este „iubita lui”, pentru a-l jefui, scrie Il Dolomiti.

L-au abordat căutându-i încrederea și odată obținută, apoi mimând o relație, au început să-i fure banii și alte obiecte. Victima este un bărbat de 86 de ani. Faptele datează din februarie anul trecut.

Românii l-au convins mai întâi pe bărbatul în vârstă să fie asistat, apoi femeia în vârstă de 52 de ani a întreținut o „relație falsă” cu victima.

De aici și diversele cereri de bani de la femeie, dintre care una a avut succes pentru 5.000 de euro , pentru a putea achiziționa o mașină germană nou-nouță. Mai mult, de-a lungul timpului și după cum a raportat bărbatul în vârstă, i-au fost luate niște bijuterii din aur, o friteuză pentru chipsuri și o agendă personală la care victima ținea foarte mult.
>>> Ragusa, o îngrijitoare încasează pensia bătrânei decedate timp de zece ani: suma enormă pe care și-a însușit-o

Carabinierii anchetează

În urma verificărilor efectuate de carabinieri din Borgo Valsugana și Roncegno , perchezițiile au dat un rezultat pozitiv și o parte din bunuri au fost recuperate. Făptuitorii au fost înștiințați cu privire la interdicția de a se apropia de persoana în vârstă pe o rază de 500 de metri precum și interdicția de a-l contacta prin orice mijloc de comunicare precum telefonul mobil sau email, sau chiar indirect, prin intermediul terților.

Infracțiunile presupuse inițial sunt extorcarea și eludarea persoanei incapabile cu o pedeapsă legală prevăzută de codul penal de la doi la șase ani închisoare pentru această din urmă infracțiune.
>>> Italia, badantă judecată pentru că ar fi păcălit o bătrână să-i dea 127.000 de euro: ”Soțul meu e ostatic în Afganistan”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version