in

Italia, circula cu camionul fără documentele în regulă, șofer român descoperit că avea de executat o pedeapsă de două luni de închisoare

Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia. Polițiștii au descoperit că românul avea de executat o pedeapsă de două luni de închisoare și astfel el va sta în spatele gratiilor.

Sâmbătă, 8 decembrie, în jurul orei 12.00, în timpul unui control pe autostrada A4 Veneţia- Trieste, o patrulă de poliţie rutieră din Udine a oprit un TIR românesc, care circula în ciuda interdicţiei din zilele de sărbătoare.

Poliţiştii i-au solicitat românului documentele de călătorie, inclusiv excepţia de trafic pentru astfel de zile. Totodată, a fost verificat în baza de date şi şoferul român, 29 de ani, rezident în România, scrie observator.tv.

Poliţiştii au descoperit că românul avea de executat o pedeapsă de două luni de închisoare dicatăt în 2011 de Tribunalul din Pavia, pentru posesie de documente false.

Camionul a fost imobilizat, şoferul sancţionat pentru că circula în zile cu interdicţie, dar în acelaşi timp şi arestat. El a fost dus la închisoarea din Udine, pentru a executa pedeapsa de două luni de închisoare.

Poliția italiană deschide un nou front: transportatorii de pachete. Șofer amendat cu 4500 de euro