in

Italia, îngrijitoare ucisă de bătrânul pe care îl îngrijea. I-a refuzat avansurile sexuale

Inițial, bătrânul a spus că aceasta a fost ucisă de niște necunoscuți intrați în locuință. În realitate, a ucis femeia după ce a încercat să o violeze.

Îngrijitoarea bulgară a fost ucisă pe timpul nopții la Acri, provincia Cosenza, de bărbatul care nu a știut să accepte un refuz. Potrivit anchetatorilor, Angelo Brogno, de 78 de ani, pentru care femeia lucra de circa zece zile, a ucis-o prin înjunghiere.

Procurorii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru omor. Crima – au descoperit carabinierii – a urmat unei tentative de viol, căreia îngrijitoarea a reușit să se sustragă amenințând că îl va denunța. Un risc pe care Brogno nu și-l putea permite, având în vedere că în trecut ajunsese în vizorul anchetatorilor pentru un caz similar.

Totul s-a întâmplat pe 8 iulie seara, în casa bărbatului din zona Scuva, localitatea Acri. Îngrijitoarea, T.N., de 58 de ani, se afla la fel ca în fiecare seară în locuința bătrânului, când el a început să-i facă avansuri sexuale care în cele din urmă s-au transformat într-o tentativă de viol, la care femeia a reacționat respingându-l pe Brogno și amenințând că va chema forțele de ordine.

Brogno a declarat că a fost surprins și agresat de un grup de bărbați care au intrat în casă și s-ar fi năpustit asupra lui și asupra femeii. Drept dovadă, a arătat militarilor tăieturi ușoare, pentru care a cerut să fie imediat dus la spital. Însă investigatorilor și medicului legist le-a fost suficient să examineze corpul femeii pentru a găsi semnele unei clare tentative de viol și a înțelege că Brogno se tăiase singur.

În 2012, bărbatul a fost denunțat pentru tentativă de viol de îngrijitoarea sa de atunci, o româncă de 40 de ani, care le-a povestit anchetatorilor că Brogno a încercat să o oblige la raporturi sexuale, dar că ea a reușit să fugă. Un proces rămas într-un punct mort, care însă acum se transformă într-un precedent înfiorător.

CITEȘTE ȘI:

Vittoria, român de 49 de ani, disperat de boală s-a sinucis la spital

Reacții, cazul fetiței violate și ucise în Campania: ”Abuzul sexual şi incestul sunt considerate normalitate”

Italia, cel mai bun întreprinzător imigrat al anului 2016: afaceri de 2 milioane de euro

Unica ţară mare care înregistrează scădere: salariul orar din Italia micșorat cu 0,5%

Cum obțineți atestatul de pregătire profesională atunci când mergeți la muncă în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lavello, româncă de 31 de ani moartă în urma exploziei unei butelii de gaz. Familia cere ajutorul comunității

Român decorat în Germania pentru curaj: a salvat de la înec un om în vârstă de 82 de ani